колеги малко смотан въпрос ама от питане нищо несе губи днес съединитела ми започна да прави номера скоростите на 10 сменяниа на предавки 2-3 педалът оделя много долу а останалите както трябва погледанал съм течноста не е тиа проблема иначе съединитела небуксува немога да разбера точно това оделяне ниско долу трqбва да натисна педала до ламарината зада вклиуча скорост и съвсем малко да отпусна вече тругва колата и така се мени ту оделя наи долу ту посредата или ако го натисна веднъж и вкарам пурва с лекота и непускам съединителя искарвам първа и пак тръгвам да я вкарвам и трудно влиза??? другото ми питане неска като я настъпих на първа и втора обортомера ми подминава 4500 и отива към 5200 но нея дух докраи да видя точно до къде ще стигне обортомера тягата я има и след 4500 което много ме учудва??
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
фиат стило 1.9 JTD 115 съединител или помпа???
Collapse
X
-
ivailo rachev написа:Има едни гумички на помпата и когато си заминат започва да пуска от там и за това отделя ниско,защото влиза въздух и аз мисля,че е от помпата.
Коментар
-
днес питах за помпа казаха ми че долната е 89лв а горната 108лв самоче докато нея закарам на сервиз тези дни да непрецакам синхронизаторите на скоростите и дано да е долната проблема по евтин вариант е защото вече издишам спрямо финансите за колата от един месец я имам и съм дал по нея 1600 лв за пулно обслужване
Коментар
-
emzo написа:Tова в някой сервиз ли ?Направо сменяй сервиза, щото таз кола има 1 помпа.djaklamata написа:вече издишам спрямо финансите за колата от един месец я имам и съм дал по нея 1600 лв за пулно обслужване
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар