Колеги, мисля да си купя ултразвукова ваничка, да си чистя дюзите по колите. Каква минимална мощност ми е нужна, моля за отговори от хора с опит?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Каква ултразвукова ваничка за почистване на инжектори
Collapse
X
-
кола
Само тя не стига Трябва и да се пуска и разтвор на кавитация с релеилиhttp://www.runel-tech.com/?p=productsMore&iProduct=13
-
великия "генератор " е лесна работа, ще ги цъкам на ръка. Колата я карам само на газ и не ми пука дали ще работи чак пък перфектно на бензин, искам да пали и да работи там някак. Да издържат 1-2 години още и това ще им е, неоправдано е да дам 80-100 лв за почистване на инжектори, които са към края на живота си. Силно ме възлнува мощността на ваничката дали е достатъчна, ако не е ще се чисти механично каквото може, после със спринцовка ще се прокарва силен разтъворител и ще се цъка дюзатаLancia Lybra'99 2.4 JTD - 135hp
Fiat Bravo'97 1,6 16v
Fiat Tempra'91 1,6 mono
Коментар
-
WhitePower написа:бе от 4 години чистя дюзи , и мога да кажа че с по малка мощност и повече време се чистят по добре от голкото по голяма мощност за кратко времеLancia Lybra'99 2.4 JTD - 135hp
Fiat Bravo'97 1,6 16v
Fiat Tempra'91 1,6 mono
Коментар
-
Ми сега ще ви обясня моята вана е 75 вата работя само с течност за чистене на инжектори щото с какво лу друго не пробвах но това си е ТНЕ Веst пада всичко още на 10 тата минута ако задържаш инжектора за 3 секунди незнам колко ще искара , аз съм си направил комутатор за дюзи и те си цъкат в ваната това еPower Under Pressure
Коментар
-
Не може ли форума да купи една вана със стенд и всеки да може да я ползва? За членове на сдружението примерно срещу 5 лева,а за други потребители 10 лева? Сумата ще отива за човека,който ще се занимава и при когото ще е ваната. Все пак той ще отделя от времето си за чистене.Brava ELX 1,6 16V, 90PS , LPG BRC Sequent24
Мarea SW ,SX 1,6 16V, 103PS, LPG Zenit JZ2005
Коментар
-
Аз преди време също си купих вана за да си почистя дюзите. Тогава я взех за около 100лв. Има две степени 30 и 60 вата. 90сек. работи след пускането, 5-6 пъти като я включа и дюзата светва. Иначе аз съм чистил с кореселин и газ за горене. В кореселина както тръгне ваната и започва да тръгва чернилка :D Дюзите които почистих ми избиха цената на ваната.
Коментар
-
wwalker написа:Ми то хубаво, ама и те като се запушат? Аз моите веднъж ги чистих, дето ми струваше колкото да купя цял комплект от морга. След няколоо месеца пак са за чистене. Таман викам една интересна тема дето я следя и аз да купя такава ваничка и я издъни колега...Lancia Lybra'99 2.4 JTD - 135hp
Fiat Bravo'97 1,6 16v
Fiat Tempra'91 1,6 mono
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар