Вчера сутринта- лед. Чистачките замръзнали здраво в леда. Аз паля колата да загрява обаче предната вечер съм ги забравил пуснати, и те тръгват.Мръднаха бавно до средата на стъклото и спряха.После на пресекулки до горе и пак спряха. И сега на никъде. Какво им стана?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Май очистих чистачките
Collapse
X
-
Май очистих чистачките
http://www.000webhost.com/151472.html <- безплатен хостинг без реклами
Peugeot 206 1.4 Hdi 2005 Ex: PUNTO 1.3 16v MULTIJET
FIAT БРАВО 1.2 16v
ФИАТ БРАВО 1.6 16v - трагично размазано
FIAT Punto 99` 1.2 - втората; Ford Orion 1.8 D- първатаЕтикети: –
-
Ами нищо особенно най вероятно си изронил коничната предавка.почисти хубаво леда по чистачките и леда в основата на стъклото и ги пробвай отново но най вероятно ще иска разглобяванеКара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
(\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.
-
Re: Май очистих чистачките
infineon написа:Вчера сутринта- лед. Чистачките замръзнали здраво в леда. Аз паля колата да загрява обаче предната вечер съм ги забравил пуснати, и те тръгват.Мръднаха бавно до средата на стъклото и спряха.После на пресекулки до горе и пак спряха. И сега на никъде. Какво им стана?Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)
Коментар
-
При мен явно няма защита защото се мъчеше да върви нагоре, кое е по вероятно мотора или червяка или какъвто е там механизма?http://www.000webhost.com/151472.html <- безплатен хостинг без реклами
FIAT БРАВО 1.2 16v
FIAT Punto 99` 1.2 - втората; Ford Orion 1.8 D- първата
Коментар
-
Колега infineon при първия снеговалеж бях забравил чистачките и аз като тебе,апсолютно същото ми стана както го описваш ти. Проблема знаеш ли каде ми бе на мене и как го реших аз.Мислих че е изгоряло моторчето, но не нали има бушон.След като го отворихсе оказа че една от четките на четкодържатела е счупена и точно тази която дава масата.Смених ги и всичко си дойде на място. p.s.Преди два месеца бях пуснал и такава тема като твоята.УспехFIAT BRAVA_ELX 1.6 16V 103HP 97
Коментар
-
Абе не горят и не се ронят толкова лесно чистачки...Очисти ги от леда навсякъде и предполагам ще си тръгнат.Виж ако имат бушон дали не е изгорял той. Макар че едва ли - няма причина - то късо не е ставало.Иначе - разглобяване...Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...
Коментар
-
Аз не се сетих да върна контакта, върнах само лоста ама те продължиха да мърдат. Бушона е здрав, явно е моторчето. А в тоя студ не е за разглобяване. Май ще карам засега като флинстоун.http://www.000webhost.com/151472.html <- безплатен хостинг без реклами
FIAT БРАВО 1.2 16v
FIAT Punto 99` 1.2 - втората; Ford Orion 1.8 D- първата
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар