Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Май очистих чистачките

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Май очистих чистачките

Вчера сутринта- лед. Чистачките замръзнали здраво в леда. Аз паля колата да загрява обаче предната вечер съм ги забравил пуснати, и те тръгват.Мръднаха бавно до средата на стъклото и спряха.После на пресекулки до горе и пак спряха. И сега на никъде. Какво им стана?
    http://www.000webhost.com/151472.html <- безплатен хостинг без реклами
    Peugeot 206 1.4 Hdi 2005 Ex: PUNTO 1.3 16v MULTIJET
    FIAT БРАВО 1.2 16v
    ФИАТ БРАВО 1.6 16v - трагично размазано
    FIAT Punto 99` 1.2 - втората; Ford Orion 1.8 D- първата

Ами нищо особенно най вероятно си изронил коничната предавка.почисти хубаво леда по чистачките и леда в основата на стъклото и ги пробвай отново но най вероятно ще иска разглобяване
    Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
    (\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
    Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.

Коментар

Re: Май очистих чистачките

infineon написа:
      Вчера сутринта- лед. Чистачките замръзнали здраво в леда. Аз паля колата да загрява обаче предната вечер съм ги забравил пуснати, и те тръгват.Мръднаха бавно до средата на стъклото и спряха.После на пресекулки до горе и пак спряха. И сега на никъде. Какво им стана?
      Ако искаш се свържи с @ReteR за съвет/насока. И при него наскоро се получи нещо подобно, но там се бе стигнало до изгоряло моторче на чистачките...
      Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
      Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)

Коментар

Ако имаш повче късмет може просто да си нагорял контактите на диска с четките за интервалите или за скоростите на чистачките.
        Правило № 1- Нещо което работи не се пипа!!!
        Правило № 2- На майстори и наркОмани вяра да нямаш!
        Правило № 3- Винаги спазвай правило № 1

Коментар

Алфа 156 има защита на моторчето- колега имаше същия проблем. На следващия ден пробвал чистачките-работели нормално.
          Fiat Marea Weekend 1.9 jtd 110 SX- еmzo power

Коментар

При мен явно няма защита защото се мъчеше да върви нагоре, кое е по вероятно мотора или червяка или какъвто е там механизма?
            FIAT БРАВО 1.2 16v

Коментар

Колега infineon при първия снеговалеж бях забравил чистачките и аз като тебе,апсолютно същото ми стана както го описваш ти. Проблема знаеш ли каде ми бе на мене и как го реших аз.Мислих че е изгоряло моторчето, но не нали има бушон.След като го отворихсе оказа че една от четките на четкодържатела е счупена и точно тази която дава масата.Смених ги и всичко си дойде на място. p.s.Преди два месеца бях пуснал и такава тема като твоята.Успех
              FIAT BRAVA_ELX 1.6 16V 103HP 97

Коментар

И аз ги бях забравил снощи, тази сутрин ги чух, че прицъкаха и мръднаха една милимунда, но веднага изгасих с ключа, вдигнах ги затаил дъх, дадох контакт, пуснах ги и о... щастие, работят!

Коментар

Абе не горят и не се ронят толкова лесно чистачки...Очисти ги от леда навсякъде и предполагам ще си тръгнат.Виж ако имат бушон дали не е изгорял той. Макар че едва ли - няма причина - то късо не е ставало.Иначе - разглобяване...
                  Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
                  Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
                  ..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...

Коментар

Аз не се сетих да върна контакта, върнах само лоста ама те продължиха да мърдат. Бушона е здрав, явно е моторчето. А в тоя студ не е за разглобяване. Май ще карам засега като флинстоун.
                    FIAT БРАВО 1.2 16v

Коментар

Working...
                    X