Ми въпроса ми е следния:всичките неща които се намират там(например уреда за вентилацията и т.н.)не ми светят.Едва ли са изгорели всичките осветителни тела светещи под уредите и затова ви питам дали може да е изгоряло някое бушонче!Ако ми кажете и кое е ще съм ви много благодарен!
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
осветление на центарлната конзола за пунто
Collapse
X
-
Re: осветление
kluchar написа:н..... провери с уруд дали въобще идва захранване ако ли не ела на адреса по долу да го погледнем....Сега Фруктиера в БГ и Додж навън
Карал Типо 1.6 75 ->Пунто 1.2 75->Браво 1.9Д->Стило 1.9 JTD
Коментар
-
Крушките за конзолата са само 2, така че нищо чудно да са дали фира. Моите също бяха изгорели като купих колата. Нещото се сваля като първо се демонтира горната част (с отворите за вентилация - винтовете са с вътрешен шестограм) и след това се сваля долната част с врътките. Има винтове под средната врътка за пускане на вентилатора (тя пък се маха само като се издърпа напред внимателно). Крушките са малки и гадно закрепени та едва се хващат и лесно се чупят. По стечение на обстоятелствата си счупих и двете пластмаски, които държат крушките, но се оказа, че може и без тях Успех!Не знам дали знаете, но "не знам" се пише отделно!
Fiat Punto 1.2 SX 2000 г.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар