Здравейте, вчера времето беше много меко, топло, снега почна да се топи, през нощта явно е било влажно и след снега днес - колата ми е цялата на замръзнали капки. предното стъкло няма размразяване. какво е най-удачно да се направи, че да го оправя?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Замръзна ми колата
Collapse
X
-
Ми що пък да не го залее, то веднъж се залива и после цяла зима няма нужда да го полива, щото практически точно там или по . скоро на мястото на стъклото няма да замръзва Зимно време има няколко правила бе хора с топла вода стъкла и дискове не заливат Зимно време кола не се бута или тегли за да запали с много напомпени гуми не се каратова е, пък колега като толкова бързаш сутрин слагай по едни картон на стъклата и няма да са замръзналиКара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
(\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.
Коментар
-
illGeorgiev написа:идеята ми беше точно с топлата вода, но не съм пробвал. с духалките е много бавно, а нафтата ми е на лампа вече. а за утре сутрин искам да съм готов като отивам на работаMAREA WEEKEND 1.8 16V`98
ex:R19 CHAMADE 1.7`92г.
Коментар
-
Малиии, каква тема, какъв проблем Явно аз не си падам по hi tech решенията но сутринта хванах стъргалката и се оправих сам.Като Баба Илийца с кола ама стана, при това без да ползвам интернет.Та с помощта на класическа технологоя си зачистих стъклата, сериозно :D А и така, както чета тук, пък и в други теми оставам с впечатлението, че ползването на гореща вода гарантирано ще разруши стъклото.Ми аз съм го правил и то не инцидентно. Стъкло обаче не съм сменял по тази причина. Тоест - НЕ Е ВЯРНО!Да, малко брутално е с тази температурна разлика но съвсем отговорно твърдя, че стъклото го понася.I'm not totaly useless! I can be used as a bad example...
Коментар
-
plamenHART написа:illGeorgiev написа:идеята ми беше точно с топлата вода, но не съм пробвал. с духалките е много бавно, а нафтата ми е на лампа вече. а за утре сутрин искам да съм готов като отивам на работаAlfa Romeo 145 Quadrifoglio Verde 2.0 16V T.S. 150hp
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар