Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Проблем с Фиат Пунто - главоболие

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Сещам се че трябва да има вентилационна клапа под задната броня, ако е паднала гумата и може от там да засмуква изгорелите газове
    Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
    (\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
    Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.

Коментар

И аз на първото ми браво имах такъв проблем. Като постоя вътре на затворени прозорци и почваше да ми се замайва главата. Май се дължеше на ароматизатора + бензинови пари и ставаше ад.
      http://www.000webhost.com/151472.html <- безплатен хостинг без реклами
      Peugeot 206 1.4 Hdi 2005 Ex: PUNTO 1.3 16v MULTIJET
      FIAT БРАВО 1.2 16v
      ФИАТ БРАВО 1.6 16v - трагично размазано
      FIAT Punto 99` 1.2 - втората; Ford Orion 1.8 D- първата

Коментар

infineon написа:
        И аз на първото ми браво имах такъв проблем. Като постоя вътре на затворени прозорци и почваше да ми се замайва главата. Май се дължеше на ароматизатора + бензинови пари и ставаше ад.
        Успя ли да го оправиш и ако да- как?

Коментар

изглежда или си втълпявам, или миризмата идва от мазилото, с което са мазали пластмасите при двигателя..

Коментар

аз днес се видях с колегата и нищо ама нищо не усетих в 30 мин. каране на колата му нема нищо нито мерише на Бен. нито на изгоряли газова абе нищо само като вдигнах капака ме лъхна онази гадна миризма на мазилата дето мажат пласмасите ама да му се завива свят от нея нз абе шантава работа иначе уплатнения на врати прозорци са добре
            Шофирай разумно, на пътя не си сам.
            Fiat Stilo Dynamic 1.6 16V 103hp Grigio Sassi
            Mercedes-Benz ACTROS 4141 - The big BOSS :D
            Forever in my heart: Fiat Punto II ELX 1.2i 60к ; MAN TGA 33.360 Blue Bird

Коментар

Working...
            X