Здравейте,наскоро се сдобих с една Фиатка Брава 1,6 к. 16v 103 коня. Вървеше като стрела, но като пътувах за морето нещо се случи.Когато съм на ниски обороти започна да ръмжи като дизел и изгуби от мощността си.Иначе пали от раз, но се наблюдава от време на време едно затормозяване на работата на двигателя, особено когато съм на ниски обороти.Усещам, че не изгаря газовете както трябва и двигателя вибрира.Моля ако някой е имал сходен проблем или се досеща за какво става дума да ми пише на e-mail: iosh@abv.bgБлагодаря!
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Имам проблем с Бравата!!! Help!!!
Collapse
X
-
Re: Имам проблем с Бравата!!! Help!!!
iosh написа:...Усещам, че не изгаря газовете както трябва...VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
-
kiro_of_the_day написа:iosh написа:...Усещам, че не изгаря газовете както трябва...Punto SX 1.1 55
Коментар
-
Punto SX написа:Ама щом модератора може - мога и аз да продължа с офтопика!!!Вярно не се е изразил правилно човека с "изгарянето на газовете", но трябва ли веднага да става мишена за подигравки. Мисля че на всеки му става ясно какво е имал впредвид. Защо като не може да се помогне на някой се пише колкото да се напише нещо.VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
Коментар
-
Punto SX написа:п.п. А сега Кире най-добре да изтриеш последните 2 офтопика./вкл. и моя/VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
Коментар
-
iosh написа:Здравейте,наскоро се сдобих с една Фиатка Брава 1,6 к. 16v 103 коня. Вървеше като стрела, но като пътувах за морето нещо се случи.Когато съм на ниски обороти започна да ръмжи като дизел и изгуби от мощността си.Иначе пали от раз, но се наблюдава от време на време едно затормозяване на работата на двигателя, особено когато съм на ниски обороти.Усещам, че не изгаря газовете както трябва и двигателя вибрира.Моля ако някой е имал сходен проблем или се досеща за какво става дума да ми пише на e-mail: iosh@abv.bgБлагодаря!
Коментар
-
Това временно притрисане на двигателя на ниски обороти, особено когато е току-що запалена вече почвам да си мисля, че е нормално Поне при мен след диагностика в оторизиран сервиз на Фиат и втори друг сервиз и смяна на 2 вида свещи, кабели, горивен филтър, добавка за почистване на инжектора, термостат и какво ли още не - нищо не се оправи. Ако тресе на загряла кола, значи проблема не е същия и може да се разминеш и със смяна на консумативи - свещи, кабели и т.н.Fiat Brava 1.4SX '97 (Бензин & Метан)
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар