Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Отстъпка за авточасти в Евро07

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

harifg написа:
    ivailo rachev написа:
    както Еврото внасят Денсо,
    В Еврото не са и чували за Денсо...
    Объркал съм се имах предвид за Косер.П.П.Към колегата,който е работил в Ауто хит,пич говори си не ми пречиш,но не говори глупости.Било най-скъпо първо си направи едно сравнение тогава говори,аз знам примерно в Ауто + как са цените и мога да ти кажа,че разлика има,конкретно Текстар в плюса са с между 6 и 10лв. по-скъпи.И ни най-малко съм искал да се подмазвам на някой и това,че ти си бил недоволен си е твой проблем.Текстар и Феби били ментета а знаеш ли,че Текстар са едни от най-добрите накладки за ширпотреба.И Ман не ставали като филтри моля ти се тези работи не ги казвай на друго място.
    Alfa Romeo 145 Quadrifoglio Verde 2.0 16V T.S. 150hp

Коментар

колегата itan75 със сигурност е прав за някои работи, ама се е престарал в окраските определено

Коментар

nedialk00 написа:
        колегата itan75 със сигурност е прав за някои работи, ама се е престарал в окраските определено
        Ами да може да е прав за някой работи не искам да го упреквам,но както ти каза доста се е престарал с окраските.

Коментар

ivailo rachev написа:
          harifg написа:
          ivailo rachev написа:
          както Еврото внасят Денсо,
          В Еврото не са и чували за Денсо...
          Объркал съм се имах предвид за Косер.П.П.Към колегата,който е работил в Ауто хит,пич говори си не ми пречиш,но не говори глупости.Било най-скъпо първо си направи едно сравнение тогава говори,аз знам примерно в Ауто + как са цените и мога да ти кажа,че разлика има,конкретно Текстар в плюса са с между 6 и 10лв. по-скъпи.И ни най-малко съм искал да се подмазвам на някой и това,че ти си бил недоволен си е твой проблем.Текстар и Феби били ментета а знаеш ли,че Текстар са едни от най-добрите накладки за ширпотреба.И Ман не ставали като филтри моля ти се тези работи не ги казвай на друго място.
          Най-добрите накладки за мен са АТЕ Текстара са на второ място.Не съм казал,че Текстар като марка са менте.Когато съм продавал Текстар сигурно не си знаел какво е автомобил-нищо лично,а и ако не си противоречиш всичко що е ширпотреба-не става! Феби беше марка навремето-сега не струва .Казах ти не съм измислил аз прозвището "Феби Белята" и масово поне за тампоните по окачването се залага на МУУГ.Който е сложил Феби добро не е видял.МАН са хубави филтри,но не си заслужават цената-явно говорим на различни езици и така или иначе няма да се разберем,но на тази поляна дето сега пасеш,аз знайш кога съм срал -(пак нищо лично)
          EX...Fiat Marea JTD 150+ Сега Опел Вектра 1.6 16в и Мазда Трибют 2.0 бензин/газ

Коментар

Първо нямам лоши намерения към никой,не споря с теб,аз съм си доволен от фирмата както и от частите знам кое става и кое не.За тампони МУУГ да,но аз бих заложил на Боге.Айде да се спираме,че о*****е темата.Относно Еврото лични наблюдения нямам,но сервизите тук казват,че не искат да пазаруват от тях.

Коментар

Re: евро 07

sasho_35 написа:
              nedialk00 написа:
              не си купувай и гайка от там
              Ле ле колеги вие ме вкарахте в големи размисли.Миналата седмица ми сложиха нови ролки на ангренажа Daiko,защото перфектните Ina искараха преди това 13 000 км.Та мисълта ми е,че на новите пише ,че вносител е Евро 07.Иначе цената на двете е 109 лв. което не мисля,че е евтино и ако излязат боклуци направо е............ майката.Направо за нови части като чуя незнам кво ми става.Дано съм късметлия.
              Преди съм купувал това онова от тях ама след като последния път на ролките им излезе греста още на първите 15-20 км и не съм припарил там.
              Chrysler Voyager 2.5TD/ 2000г.
              ex. Fiat Tempra /`91 / 1.9TDS

Коментар

djaklamata написа:
                стига бе хора еурото снабдява 90% от другите фирми за авточасти само сменят жуншната обвивка и стикерите имам много познати от тази сфера днеска си купих термостат за фиат стило жтд 128 лева аз го зех с моита отступка на 69.71 лв има части които предлагат еурото които неса хубави наи нисък клас но има и които си заслуяват цената и качеството и аз бях негативно настроен от еурото но сега несъм защото зимам наи горен клас а другите зимат наи евтиното и после ох еми ох и после еурото било ментаци
                Човек ти каква отстапка има 50%, пък и колкото и да е, какво правят хоратя които нямат отстапка забележете само колко надуват цените щом предлагат отстапки от 30-40% .

Коментар

natureboy написа:
                  Човек ти каква отстапка има 50%, пък и колкото и да е, какво правят хоратя които нямат отстапка забележете само колко надуват цените щом предлагат отстапки от 30-40% .
                  Ще се сетите, че цакат яко. Не стига, че продават боклуци (всички фирми) пък и имат яка надценка.Онзи ден купувах преден радиатор за мареа 1.6 16клапана и радиаторите започваха от 120лв нагоре. Е накрая го взех за 68лв :D Вярно, че не е оригинален, но за тези пари е перфектен

Коментар

знаеш ли как цакат-слагат им надценка 100пр ,а после ти дават отстъпка до 40пр.спекула е точната дума за това занятие

Коментар

Working...
                    X