Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Отстъпка за авточасти в Евро07

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Отстъпка за авточасти в Евро07

Здравейте, искам да попитам понеже видях, че Евро07 е партньор на форума, някой знае ли колко процента е отстъпката, как доказвам че съм от форума и как точно се води в тяхната система /имам предвид име или булстат, ми казаха от магазина на Евро07 където звънях ми искаха да им кажа/?????

не си купувай и гайка от там

Коментар

nedialk00 написа:
      Има калпави части, но имат и читави.По въпроса - трябва да си член на сдружението, да ти издадат карта и тогава ползваш отстъпки.Форумът си е форум и нищо повече.
      F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

И ароматизаторите им са ментета ,не с отстъпка а и без пари да ми дават на моята кола не бих си сложил части от там.Не само че качеството им е от най- ниско ниво ами и продавачите винаги ми дават различни понякога ми се е случвало на кутията да пише едно а вътре е съвсем друго.но хората си падат винаги по евтиното а то не е и никак евтино като се има в предвид качесвото.До сега единсвеното място от кадето не съм разочарован е ИБЕЙ ,никога поче от Български търгаши дето всеки ти казва че той бил вносител.
        FIAT BRAVA 16.16V.ELX Абе, ако ме блъсне Селянин, важи ли Гражданската отговорност !

Коментар

аз съм взел сумати части и са си ок
          Punto 1.2 75 ELX `97 /BRC Lambda Control/-продава се на части!!
          Втората......пак същата!
          (_-_)______////_______(_-_)
          Punto75-Вече на жената!
          Третата =Ино и шес= LPG POWER STAG Stilo MW 2004

Коментар

Аз наскоро пазарувах от тях пистов ремък и ролки. Имаше избор и цените бяха по добри в сравнение с други места. Качество - като на останалите ... всъщност доста фирми прекупуват от тях части.Отстъпката я дават срещу членска карта и според мен е 20%Членският внос е 30 лева на година и се спестява още при първата по сериозна покупка

Коментар

dani389 написа:
              И ароматизаторите им са ментета ,не с отстъпка а и без пари да ми дават на моята кола не бих си сложил части от там.Не само че качеството им е от най- ниско ниво ами и продавачите винаги ми дават различни понякога ми се е случвало на кутията да пише едно а вътре е съвсем друго.но хората си падат винаги по евтиното а то не е и никак евтино като се има в предвид качесвото.До сега единсвеното място от кадето не съм разочарован е ИБЕЙ ,никога поче от Български търгаши дето всеки ти казва че той бил вносител.
              Ееее, не се заричай.Аз да ти споделя за моят опит с тях.Преди месец ми се наложи да търся жило са километража на Паджеро.Най-ниската цена по магазините за японски авточасти беше 140лв с доставка до 7 дена. След като се разрових в нета открих ,че в Евро 07 същото жило струва 21лв. .Звъннах един телефон,направиха справка дали е същото жило и дали го имат налично.Оказа се ,че жилото е същото,но го имат само в склада.Дадоха ми адреса и си го взех от там на 19.50лв. Айде ся кажи ти от де щеше да го вземеш???
              FIAT FORUM BULGARIA
              Ракията е над политиката

Видео от Италфест 2011

Коментар

ще занеса старото жило в Княжево на майсторите и ще ми го направят точно за 2 часа за същите пари и с много по добро качество. Това важи за София. В Бургас няма начин да не правят всякакви жила.
                Fiat Stilo 1,9 jtd 115.Audi A4 AFN 110.Astra GTC 19 DTH 150 HP

Коментар

FGRC написа:
                  ще занеса старото жило в Княжево на майсторите и ще ми го направят точно за 2 часа за същите пари и с много по добро качество. Това важи за София. В Бургас няма начин да не правят всякакви жила.
                  Ще го занесеш,ама първо трябва да го намериш къде си ги оставил из гората.Публична тайна е ,че масово магазините зареждат от тях.Няма какво да се лъжем.Както навсякъде и при тях има боклуци.Друг е въпроса на каква цена ще си го купиш.
                  FIAT FORUM BULGARIA
                  Ракията е над политиката

Видео от Италфест 2011

Коментар

стига бе хора еурото снабдява 90% от другите фирми за авточасти само сменят жуншната обвивка и стикерите имам много познати от тази сфера днеска си купих термостат за фиат стило жтд 128 лева аз го зех с моита отступка на 69.71 лв има части които предлагат еурото които неса хубави наи нисък клас но има и които си заслуяват цената и качеството и аз бях негативно настроен от еурото но сега несъм защото зимам наи горен клас а другите зимат наи евтиното и после ох еми ох и после еурото било ментаци

Коментар

Всеки има право да избира аз ползвам възможно най-високата отстъпка на всички видове части защото на различните видове части максималната е различна .Вземам от тях но никога за моята кола за мен само от Ибей.
                      FIAT BRAVA 16.16V.ELX Абе, ако ме блъсне Селянин, важи ли Гражданската отговорност !

Коментар

евро 07

nedialk00 написа:
                        Ле ле колеги вие ме вкарахте в големи размисли.Миналата седмица ми сложиха нови ролки на ангренажа Daiko,защото перфектните Ina искараха преди това 13 000 км.Та мисълта ми е,че на новите пише ,че вносител е Евро 07.Иначе цената на двете е 109 лв. което не мисля,че е евтино и ако излязат боклуци направо е............ майката.Направо за нови части като чуя незнам кво ми става.Дано съм късметлия.

Коментар

Все пак Еврото е най големият доставчик на авто части у нас.И всички фирми за авто части пазаруват от там както и сервизите.
                          ex. punto elx 1.2i
                          Lancia Libra 1.6

Коментар

petio4528 написа:
                            Все пак Еврото е най големият доставчик на авто части у нас.И всички фирми за авто части пазаруват от там както и сервизите.
                            И аз изобщо не ги харесвам Евро 07, обаче е факт горното мнение. така че.. по-добре от тях, отколкото от прекупвачите (освен ако прекупвача не дава отстъпка). Също е и факт, че търгашите на авточасти набиват ебати надценките, по 70-80% понякога, за някои неща и над 100 горница. Въпрос на избор общо взето е от къде ще се купи, повечето части идват или от еврото, или от косер, или от нико66.
                            "За да чуеш, трябва да мълчиш." (Оджиън)
                            Nissan Primera WP12 QR20DE, ГИ, '03
                            Tempra 1.6 (EX), Dedra 1.8/16V (R.I.P.), Delta 1.6/16V (R.I.P.), Astra X16XEL (EX)

Коментар

petio4528 написа:
                              Хмм не бъди много сигурен с това изказване,аз работя в една от най-големите вериги за авточасти и нашата фирма е вносител на повечето качествени марки на българския пазар и повечето от магазините зареждат от нас,а нямаме нищо общо с Евро07.Аз работя с по-голямата част от сервизите в Габрово и всички казват,че от еврото повече нищо няма да вземат.Относно Дайко,бяха калпави до преди около 5-6 години,в момента са добре спрямо цена/качество,явно Ина-та не са били точно Ина
                              Alfa Romeo 145 Quadrifoglio Verde 2.0 16V T.S. 150hp

Коментар

Working...
                              X