Здравейте, искам да попитам понеже видях, че Евро07 е партньор на форума, някой знае ли колко процента е отстъпката, как доказвам че съм от форума и как точно се води в тяхната система /имам предвид име или булстат, ми казаха от магазина на Евро07 където звънях ми искаха да им кажа/?????
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Отстъпка за авточасти в Евро07
Collapse
X
-
nedialk00
-
И ароматизаторите им са ментета ,не с отстъпка а и без пари да ми дават на моята кола не бих си сложил части от там.Не само че качеството им е от най- ниско ниво ами и продавачите винаги ми дават различни понякога ми се е случвало на кутията да пише едно а вътре е съвсем друго.но хората си падат винаги по евтиното а то не е и никак евтино като се има в предвид качесвото.До сега единсвеното място от кадето не съм разочарован е ИБЕЙ ,никога поче от Български търгаши дето всеки ти казва че той бил вносител.FIAT BRAVA 16.16V.ELX Абе, ако ме блъсне Селянин, важи ли Гражданската отговорност !
Коментар
-
аз съм взел сумати части и са си окPunto 1.2 75 ELX `97 /BRC Lambda Control/-продава се на части!!
Втората......пак същата!
(_-_)______////_______(_-_)
Punto75-Вече на жената!
Третата =Ино и шес= LPG POWER STAG Stilo MW 2004
Коментар
-
Аз наскоро пазарувах от тях пистов ремък и ролки. Имаше избор и цените бяха по добри в сравнение с други места. Качество - като на останалите ... всъщност доста фирми прекупуват от тях части.Отстъпката я дават срещу членска карта и според мен е 20%Членският внос е 30 лева на година и се спестява още при първата по сериозна покупка
Коментар
-
dani389 написа:И ароматизаторите им са ментета ,не с отстъпка а и без пари да ми дават на моята кола не бих си сложил части от там.Не само че качеството им е от най- ниско ниво ами и продавачите винаги ми дават различни понякога ми се е случвало на кутията да пише едно а вътре е съвсем друго.но хората си падат винаги по евтиното а то не е и никак евтино като се има в предвид качесвото.До сега единсвеното място от кадето не съм разочарован е ИБЕЙ ,никога поче от Български търгаши дето всеки ти казва че той бил вносител.
Коментар
-
FGRC написа:ще занеса старото жило в Княжево на майсторите и ще ми го направят точно за 2 часа за същите пари и с много по добро качество. Това важи за София. В Бургас няма начин да не правят всякакви жила.
Коментар
-
стига бе хора еурото снабдява 90% от другите фирми за авточасти само сменят жуншната обвивка и стикерите имам много познати от тази сфера днеска си купих термостат за фиат стило жтд 128 лева аз го зех с моита отступка на 69.71 лв има части които предлагат еурото които неса хубави наи нисък клас но има и които си заслуяват цената и качеството и аз бях негативно настроен от еурото но сега несъм защото зимам наи горен клас а другите зимат наи евтиното и после ох еми ох и после еурото било ментаци
Коментар
-
Всеки има право да избира аз ползвам възможно най-високата отстъпка на всички видове части защото на различните видове части максималната е различна .Вземам от тях но никога за моята кола за мен само от Ибей.FIAT BRAVA 16.16V.ELX Абе, ако ме блъсне Селянин, важи ли Гражданската отговорност !
Коментар
-
евро 07
nedialk00 написа:не си купувай и гайка от там
Коментар
-
petio4528 написа:Все пак Еврото е най големият доставчик на авто части у нас.И всички фирми за авто части пазаруват от там както и сервизите."За да чуеш, трябва да мълчиш." (Оджиън)
Nissan Primera WP12 QR20DE, ГИ, '03
Tempra 1.6 (EX), Dedra 1.8/16V (R.I.P.), Delta 1.6/16V (R.I.P.), Astra X16XEL (EX)
Коментар
-
petio4528 написа:Все пак Еврото е най големият доставчик на авто части у нас.И всички фирми за авто части пазаруват от там както и сервизите.Alfa Romeo 145 Quadrifoglio Verde 2.0 16V T.S. 150hp
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар