Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Отстъпка за авточасти в Евро07

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

отиваш до първата морга и си взимаш от там - гаранция, че ще изкара повече от евро 07

Коментар

nedialk00 написа:
      отиваш до първата морга и си взимаш от там - гаранция, че ще изкара повече от евро 07
      FIAT BRAVA 16.16V.ELX Абе, ако ме блъсне Селянин, важи ли Гражданската отговорност !

Коментар

ivailo rachev написа:
        chaveto написа:
        Нормално е да има няколко вносителя на частите и от тях да тръгва всичко по магазините. Магазините които са по отдалечени имат само някакви необходими неща, като скоби за водни съединения...... По скъпите части се правят с поръчка от Еврото, Ауто+....... Лошото е, че ако отидеш ей така цената е "клиент". Реално могат да направят отстъпка от 30-50%.... В ланча форума не пиша точно заради спор за дадените отстъпки, изкараха ме лъжец....... А реално познавам хора които имат отстъпки от 30% и нагоре при авточастите. Всяко едно магазинче и сервиз имат по 30% отстъпка. В много малък % отстъпката е по малка от 30%. Отиваш в сервиза и веднъж си плащаш за ремонта а сервиза печели и от частите П.С. Онзи ден отивам да купя база и лак. Лака 30лв за литър а базата 75лв за литър. Отделно си плащаш разредители..... Звъня в един сервиз където ползват същата фирма бои и ми казват, че на тях лака им го дават за 18 а базата на 30лв. Вие ми кажете колко печели някой който има стена за тониране на бои.
        Нека,който не е сигурен да не говори.Да Ауто+ имат собсвен внос на някой части,но и те са прекупвачи защото купуват от нас,а ние нямаме нищо общо с всички споменати фирми в темата
        Е кажи на края кои сте вие.Явно сте голяма фирма

Коментар

nedialk00 написа:
          И аз така мислех и взех от морга амортисьори за по 20лв заедно с пружини и тампони.Ама его първо единия сега и другия.Така,че зависи какво взимаш?Калник ,фар,стоп е дуго
          И да знаете!!!За всичко е виновна твърдата вода

Коментар

MartoModev написа:
            nedialk00 написа:
            И аз така мислех и взех от морга амортисьори за по 20лв заедно с пружини и тампони.Ама его първо единия сега и другия.Така,че зависи какво взимаш?Калник ,фар,стоп е дуго
            Има части които се вземат от морга но има и които се купуват само нови и то не от БГ ,Но съм слагал на хора и амортисьори от Еврото и изкарват по малко от колкото твоите от морга макар че дават четирикратно повече пари.
            FIAT BRAVA 16.16V.ELX Абе, ако ме блъсне Селянин, важи ли Гражданската отговорност !

Коментар

[/quote]Е кажи на края кои сте вие.Явно сте голяма фирма [/quote]Добре де фирмата е Ауто хит,да голяма верига е и ние сме вносители на доста марки,които се предлагат в България.
              Alfa Romeo 145 Quadrifoglio Verde 2.0 16V T.S. 150hp

Коментар

Някой може ли да съдейства с по голяма отстъпка от 25% от Евтото.Клуба ползва-15%.Ама магазинчето до нас прекупува от там и ми ги дава с-20%
                И да знаете!!!За всичко е виновна твърдата вода

Коментар

ivailo rachev нима не си прехвърляте части с Еврото? И на какви цени го правите? Примерно така наречените Ваши амортисьори рекорда са си тотално менте. Предполагам китайско, ако да пише Франсе. Друг въпрос е, че и в Еврото напоследък са само китайски боклуци на дебели цени. Отделно няма как да сте вносител на Федерам Могул, при положение, че Еврото е официален такъв. Казвам това с оглед на коректността на сайта Ви. И там трябва да си регистриран, за достъп до секретните цени. И каква е разликата? Много китайска стока с неясни отстъпки. Много години следя пазара на авточасти, все по- трудно схващам кой от кого препродава. И все по- трудно намирам стока която да не е китайски боклук... Относно еврото- там има и оригинални части.Рядко, но има. За корейски съм намирал, много евтини. Има някои използваеми неща. От ауто Хит не пазарувам- честно казано нямам Ви доверие. Естествено това е субективно мнение. Като цяло само един вкарват читави части за фиат. Всички знаем кои са.

Коментар

BaiLamarin написа:
                    ivailo rachev нима не си прехвърляте части с Еврото? И на какви цени го правите? Примерно така наречените Ваши амортисьори рекорда са си тотално менте. Предполагам китайско, ако да пише Франсе. Друг въпрос е, че и в Еврото напоследък са само китайски боклуци на дебели цени. Отделно няма как да сте вносител на Федерам Могул, при положение, че Еврото е официален такъв. Казвам това с оглед на коректността на сайта Ви. И там трябва да си регистриран, за достъп до секретните цени. И каква е разликата? Много китайска стока с неясни отстъпки. Много години следя пазара на авточасти, все по- трудно схващам кой от кого препродава. И все по- трудно намирам стока която да не е китайски боклук... Относно еврото- там има и оригинални части.Рядко, но има. За корейски съм намирал, много евтини. Има някои използваеми неща. От ауто Хит не пазарувам- честно казано нямам Ви доверие. Естествено това е субективно мнение. Като цяло само един вкарват читави части за фиат. Всички знаем кои са.
                    Еми ние продаваме части само,които са наш внос,стока внесена от друга фирма не предлагаме ,а относно Рекорда по принцип са френски и да не са от най-хубавите за това се казва на клиентите тези са толкова пари,онези са толкова,но не гарантираме колко време ще издържат.И да вносители сме на Федерам Могул,както Еврото внасят Денсо,така и ние ги внасяме,както Ауто + внасят Рейнц също така и ние внасяме Рейнц.

Коментар

Аз съм слагал такива амортисьори на лагуната, досега има минати над 50к и вече 4-ри години..... не са мръднали. А легнали полицаи, дупки..... не съм жалил. Като цяло съм си доволен от тях цена/качество.

Коментар

chaveto написа:
                        Аз съм слагал такива амортисьори на лагуната, досега има минати над 50к и вече 4-ри години..... не са мръднали. А легнали полицаи, дупки..... не съм жалил. Като цяло съм си доволен от тях цена/качество.
                        Качеството се оправдава от цената,по-евтини са спрямо другите и не са чак такива ментета както ги описват,не само колегата ги плюе,но стават за тези пари.Във всеки магазин има хубави и лоши части,давам сравнение между съединители за моята кола Валео-236лв. Уестлейк-117(по принцип са английски,но ги правят в Китай) е аз само като погледна лагера та той е като детска играчка.

Коментар

BaiLamarin написа:
                          +1..Работил съм в Аутохит 2007 г.Бургаския "ГУРУ" Петър Кунчев е някакъв роднина с Кунчев от Русе.В Русе е централата на "Аутохит " и не са голяма верига и продават най-скъпо всичките части от всичките други вериги .Ако беше иначе всичките ми части на колата,а и на колите на приятели и познати щяха да със части от "Аутохит",а ползвам от там 30% отстъпка и още като ме видят на вратата и ми правят едни 10% върху тези 30% само,защото в магазина е скука и трябва малко да си полафим,за да мине времето.Незнам каква голяма верига е "Аутохит",но за голям град като Бургас в магазина,който беше на ул"Мария Луиза"57 през 2007г,когато работехме въпросния Петър Кунчев,жена му Светла и аз като момче за всичко-шофьор,продавач-консултант,МОЛ,монтьор,опаковчик,куриер,чистач на стъкла и още какво ли не.По принцип в Бургас,момчетата не се задържаха повече от две-три седмици.Това не беше заради авточастите все пак,а заради това,че Петър Кунчев бе един психопат-фанатик и голям комплексар.Имало е случаи да ме кара да се събличам чисто гол и да ме оглежда.С това свикнах,но с ежедневния психически тормоз и за всичко да си виновен нямаше как .Наскоро пак търсеха момче,но вече стават двама и този тормоз се разпределя на две,което никак не е малко.чАстите им не са нищо особенно.Филтрите им са скъпите "Ман" и евтните "Текнеко"-и двата не стават.За амортисьорите вече казаха колегите,а и още имам фланелка,която как така се откъсна от сърцето с много зор от Петър Кунчев вече 5-та година не мога да проумея.Свещите им са основно Денсо и като ходих да питам въпреки отстъпката ми легнаха 1.29лв по-скъпи от"Косер" където ги взех без отстъпка.Накладките и дисковете им са евтините ЛПР и скъпите Текстар-и едните и другите съм ползвал както за моите коли,така и срещам отзиви от сервизите на които съм разнасял стока,че са някакво страшно менте.Текстара свири доволно,а ЛПР просто не спира.Водните им испански водни помпи "ДОлц" пък са върхЪ на сладоледа.За окачването също няма смисъл да говоря-основно работят с Феби-Билщайн (Феби Белята),които освен,че са скъпи не издържат и наполовина на тампон примерно от морга.Минимум по 10 пъти на ден съм палел служебния Пасат и съм носил Феби Билщайн на Сан-Стефано,където е фирма "Генакар" и те основно работеха по окачване с Феби,че като имат клиент и иска нещо по окачването и в момента го няма при тях-звънят пред клиента и казват "момент да се обадя до склада и да го поръчам,като доставката,ще е след 10 мин,вземете си бонбонче от фруктиерата и изчакайте моля" :D ...смях в залата.А склада е обикновенно Евро 07 или някоя друга фирма,в която дадената стока в момента търсена от клиента я има.Таксито го поема фирмата,в която е клиента,който плюска евтини бонбони от фруктиерата (пак Турски или китайски)на килограм.Един път идва един мангал и търси кантар за задните спирачки на Сеат Толедо-хората ги махат кантарите,щото блокират зверски и оставаш без задни спирачки индианеца обаче случайно бил в сервиз в който доставяме ние частите менте.Обаче без да искам сутринта,като ходих до куриерската фирма "Европът"-(тя и тя същото менте като "Аутохит) да получавам стоката от централния склад в Русе без да искам съм забравил бележката на бюрото с доставните цени за магазина "за наши хора" и за непознати хора-т.е такива като мангала в случая.Мангала не можеше да чете и пише,но завъртя бележката към него и се опита да срича-в този момент Петър Кунчев такъв шамар ми засука,пред него,че и до ден днешен ухото ми още пищи на моменти .Преди това съм работил и в Евро 07 и там знам за кво иде реч,но което си е факт си е факт.В склада,който се намира на западното пристанище,работехме като роби около 30 човека-отделно още в двата магазина-единия на Мария Луиза,а другия в к-с "Славейков",който мисля затвориха работеха още около 20 на смени.С това искам да кажа,че "Аутохит" не може да се намери и на малкото пръстче на Евро07 пък колкото и колегата да се напиня пред шефовете като буца на глист,че ги хвали във форума и привлича клиенти,защото и шефовете знаете четът форуми.Все пак Габрово е малък град и безработицата е огромна и всичко е битка за парче хляб,а кой по какъв начин,ще го изкара това парче няма значение.Според една поговорка "ГладЪ е по-силен от тока"
                          EX...Fiat Marea JTD 150+ Сега Опел Вектра 1.6 16в и Мазда Трибют 2.0 бензин/газ

Коментар

ivailo rachev написа:
                            както Еврото внасят Денсо,
                            В Еврото не са и чували за Денсо...

Коментар

И накрая какво се получи всички магазини в едно гърне п----т няма Френски няма Корейски части не как още от кутиите не изкача китаец механик да монтира частите.

Коментар

аз също ползвам 30 пр отстъпка от евро07ноооооо,тези 30пр не са от крайната цена а от цената без ддс,след което като ми начисли и ддс-то отстъпката ми идва в порядъка на 20пр.така чяе както казвам всичко е математика.иначе и там като навсякъде и качестени и некачествени части.на колегата по-горе мога да кажа,че в русе аутохит ми бяха дали най-ниска цена за сегменти,лагери и гарнитура на един мотор.на еврото дори с отстъпката бяха по-скъпи.вярно е че сегментите бяха на различни фирми,но лагерите бяха на глюко и разликата в цената беще голяма.и аз не знам защо така се получава понякога.още един пример сегменти за пунто от александър ауто-220лв+10лв куриер,ав евро 07 същите марка ае струваха 120лв.така че иди и разбери

Коментар

Working...
                                X