отиваш до първата морга и си взимаш от там - гаранция, че ще изкара повече от евро 07
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Отстъпка за авточасти в Евро07
Collapse
X
-
nedialk00
-
ivailo rachev написа:chaveto написа:Нормално е да има няколко вносителя на частите и от тях да тръгва всичко по магазините. Магазините които са по отдалечени имат само някакви необходими неща, като скоби за водни съединения...... По скъпите части се правят с поръчка от Еврото, Ауто+....... Лошото е, че ако отидеш ей така цената е "клиент". Реално могат да направят отстъпка от 30-50%.... В ланча форума не пиша точно заради спор за дадените отстъпки, изкараха ме лъжец....... А реално познавам хора които имат отстъпки от 30% и нагоре при авточастите. Всяко едно магазинче и сервиз имат по 30% отстъпка. В много малък % отстъпката е по малка от 30%. Отиваш в сервиза и веднъж си плащаш за ремонта а сервиза печели и от частите П.С. Онзи ден отивам да купя база и лак. Лака 30лв за литър а базата 75лв за литър. Отделно си плащаш разредители..... Звъня в един сервиз където ползват същата фирма бои и ми казват, че на тях лака им го дават за 18 а базата на 30лв. Вие ми кажете колко печели някой който има стена за тониране на бои.
Коментар
-
MartoModev написа:nedialk00 написа:отиваш до първата морга и си взимаш от там - гаранция, че ще изкара повече от евро 07FIAT BRAVA 16.16V.ELX Абе, ако ме блъсне Селянин, важи ли Гражданската отговорност !
Коментар
-
ivailo rachev нима не си прехвърляте части с Еврото? И на какви цени го правите? Примерно така наречените Ваши амортисьори рекорда са си тотално менте. Предполагам китайско, ако да пише Франсе. Друг въпрос е, че и в Еврото напоследък са само китайски боклуци на дебели цени. Отделно няма как да сте вносител на Федерам Могул, при положение, че Еврото е официален такъв. Казвам това с оглед на коректността на сайта Ви. И там трябва да си регистриран, за достъп до секретните цени. И каква е разликата? Много китайска стока с неясни отстъпки. Много години следя пазара на авточасти, все по- трудно схващам кой от кого препродава. И все по- трудно намирам стока която да не е китайски боклук... Относно еврото- там има и оригинални части.Рядко, но има. За корейски съм намирал, много евтини. Има някои използваеми неща. От ауто Хит не пазарувам- честно казано нямам Ви доверие. Естествено това е субективно мнение. Като цяло само един вкарват читави части за фиат. Всички знаем кои са.
Коментар
-
BaiLamarin написа:ivailo rachev нима не си прехвърляте части с Еврото? И на какви цени го правите? Примерно така наречените Ваши амортисьори рекорда са си тотално менте. Предполагам китайско, ако да пише Франсе. Друг въпрос е, че и в Еврото напоследък са само китайски боклуци на дебели цени. Отделно няма как да сте вносител на Федерам Могул, при положение, че Еврото е официален такъв. Казвам това с оглед на коректността на сайта Ви. И там трябва да си регистриран, за достъп до секретните цени. И каква е разликата? Много китайска стока с неясни отстъпки. Много години следя пазара на авточасти, все по- трудно схващам кой от кого препродава. И все по- трудно намирам стока която да не е китайски боклук... Относно еврото- там има и оригинални части.Рядко, но има. За корейски съм намирал, много евтини. Има някои използваеми неща. От ауто Хит не пазарувам- честно казано нямам Ви доверие. Естествено това е субективно мнение. Като цяло само един вкарват читави части за фиат. Всички знаем кои са.Alfa Romeo 145 Quadrifoglio Verde 2.0 16V T.S. 150hp
Коментар
-
chaveto написа:Аз съм слагал такива амортисьори на лагуната, досега има минати над 50к и вече 4-ри години..... не са мръднали. А легнали полицаи, дупки..... не съм жалил. Като цяло съм си доволен от тях цена/качество.Alfa Romeo 145 Quadrifoglio Verde 2.0 16V T.S. 150hp
Коментар
-
BaiLamarin написа:ivailo rachev нима не си прехвърляте части с Еврото? И на какви цени го правите? Примерно така наречените Ваши амортисьори рекорда са си тотално менте. Предполагам китайско, ако да пише Франсе. Друг въпрос е, че и в Еврото напоследък са само китайски боклуци на дебели цени. Отделно няма как да сте вносител на Федерам Могул, при положение, че Еврото е официален такъв. Казвам това с оглед на коректността на сайта Ви. И там трябва да си регистриран, за достъп до секретните цени. И каква е разликата? Много китайска стока с неясни отстъпки. Много години следя пазара на авточасти, все по- трудно схващам кой от кого препродава. И все по- трудно намирам стока която да не е китайски боклук... Относно еврото- там има и оригинални части.Рядко, но има. За корейски съм намирал, много евтини. Има някои използваеми неща. От ауто Хит не пазарувам- честно казано нямам Ви доверие. Естествено това е субективно мнение. Като цяло само един вкарват читави части за фиат. Всички знаем кои са.EX...Fiat Marea JTD 150+ Сега Опел Вектра 1.6 16в и Мазда Трибют 2.0 бензин/газ
Коментар
-
аз също ползвам 30 пр отстъпка от евро07ноооооо,тези 30пр не са от крайната цена а от цената без ддс,след което като ми начисли и ддс-то отстъпката ми идва в порядъка на 20пр.така чяе както казвам всичко е математика.иначе и там като навсякъде и качестени и некачествени части.на колегата по-горе мога да кажа,че в русе аутохит ми бяха дали най-ниска цена за сегменти,лагери и гарнитура на един мотор.на еврото дори с отстъпката бяха по-скъпи.вярно е че сегментите бяха на различни фирми,но лагерите бяха на глюко и разликата в цената беще голяма.и аз не знам защо така се получава понякога.още един пример сегменти за пунто от александър ауто-220лв+10лв куриер,ав евро 07 същите марка ае струваха 120лв.така че иди и разбери
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар