Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Отстъпка за авточасти в Евро07

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Нормално е да има няколко вносителя на частите и от тях да тръгва всичко по магазините. Магазините които са по отдалечени имат само някакви необходими неща, като скоби за водни съединения...... По скъпите части се правят с поръчка от Еврото, Ауто+....... Лошото е, че ако отидеш ей така цената е "клиент". Реално могат да направят отстъпка от 30-50%.... В ланча форума не пиша точно заради спор за дадените отстъпки, изкараха ме лъжец....... А реално познавам хора които имат отстъпки от 30% и нагоре при авточастите. Всяко едно магазинче и сервиз имат по 30% отстъпка. В много малък % отстъпката е по малка от 30%. Отиваш в сервиза и веднъж си плащаш за ремонта а сервиза печели и от частите П.С. Онзи ден отивам да купя база и лак. Лака 30лв за литър а базата 75лв за литър. Отделно си плащаш разредители..... Звъня в един сервиз където ползват същата фирма бои и ми казват, че на тях лака им го дават за 18 а базата на 30лв. Вие ми кажете колко печели някой който има стена за тониране на бои.

Коментар

chaveto написа:
      Нормално е да има няколко вносителя на частите и от тях да тръгва всичко по магазините. Магазините които са по отдалечени имат само някакви необходими неща, като скоби за водни съединения...... По скъпите части се правят с поръчка от Еврото, Ауто+....... Лошото е, че ако отидеш ей така цената е "клиент". Реално могат да направят отстъпка от 30-50%.... В ланча форума не пиша точно заради спор за дадените отстъпки, изкараха ме лъжец....... А реално познавам хора които имат отстъпки от 30% и нагоре при авточастите. Всяко едно магазинче и сервиз имат по 30% отстъпка. В много малък % отстъпката е по малка от 30%. Отиваш в сервиза и веднъж си плащаш за ремонта а сервиза печели и от частите П.С. Онзи ден отивам да купя база и лак. Лака 30лв за литър а базата 75лв за литър. Отделно си плащаш разредители..... Звъня в един сервиз където ползват същата фирма бои и ми казват, че на тях лака им го дават за 18 а базата на 30лв. Вие ми кажете колко печели някой който има стена за тониране на бои.
      Нека,който не е сигурен да не говори.Да Ауто+ имат собсвен внос на някой части,но и те са прекупвачи защото купуват от нас,а ние нямаме нищо общо с всички споменати фирми в темата
      Alfa Romeo 145 Quadrifoglio Verde 2.0 16V T.S. 150hp

Коментар

+1 към мнението на колегата chaveto, един магазин + сервизче, като отворим сайта на евро07, нещо ако струва 50 лева, за тях цената е 30 лева. + още кажи речи 30 за монтаж на конкретната част - и хоп 60 лева напред :D

Коментар

Ами почнете и Вие да правите оборот от 2 хиляди лева на месец на Еврото и вие ще ползвате отстъпки.Нали се сещаш че тези майстоли са основните им дистрибутори и минават за търговия на едро.А Чавето е прав за отстъпките аз също ползвам голяма отстъпка /взема частите на доставна цена но с уговорката че са само за Браво1.8/и то не защото съм сервиз но принципа на пазарнати икономика отново е в сила
          Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
          (\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
          Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.

Коментар

отстъпки, да ги *** в смешниците, взимат ги на някви смешни парички, прасват 300 % надценка и ти казват, че ти ги давали на доставни цени :D имам един познат, има шивашки цех, панталноните се шият за италия, 15 лева ги продава във фабриката си, италианците ги продават по 300 евра онлайн... онзи ден в молла на цариградско - един бял панталон пролетта струваше 150 лева, сега си го купих за 40, и пак са на печалба от него със сигурност, просто такива надценки се праскат, че не е истина... то бива бива, ама това пък на нищо не прилича, трябва да се вкарат някви закони... както таксито има максимална цена на която може да вози, така и търговеца да има максимална надценка която може да слага..

Коментар

От Евро 07 и крушка за осветлението на задният номер не бих си взел.
              Fiat 1.4 12V
              Не е важно колко струва,важното е да е евтино.
              Да си втори значи да си първи сред загубилите.
              Четири часа разглобяване и ровене ми спестява двайсе минути четене

Коментар

Ами ако взимате квото ви падне има си и части и части кво ми е на мене на водната помпа на GMB верно 20 лева по скъпа от Mteli, ама няма грешка така че ако купувате наи евтиното може да се сърдите сами на себе си. Аз до сега за всичките ми коли чарковете са от там и от нищо не съм се оплакал. Вива Евро07
                Правило № 1- Нещо което работи не се пипа!!!
                Правило № 2- На майстори и наркОмани вяра да нямаш!
                Правило № 3- Винаги спазвай правило № 1

Коментар

chaveto В Евро07 имах съученик, който ми правеше 30% отстъпка на всичко. Не знам дали е възможно да е по-голяма, защото предполагам щеше да ми я даде (имаме се много).За 50% отстъпка сигурно трябва да съм роднина с регионалния мениджър :D
                  "Тревата расте, птичките летят, вълните галят пясъка. Аз пребивам хора."

ЕХ Fiat Bravo 1.9 JTD Abarth tuning, chip tunning VRPerfomance, 10.1999
                  Lancia Lybra 2.4 JTD, 140HP++, 2002, ASR,ABS,8 air,BOSE

Коментар

tyson написа:
                    chaveto В Евро07 имах съученик, който ми правеше 30% отстъпка на всичко. Не знам дали е възможно да е по-голяма, защото предполагам щеше да ми я даде (имаме се много).За 50% отстъпка сигурно трябва да съм роднина с регионалния мениджър :D
                    мои приqтел работи в еурото и ми регистрирал колата и зимам 40% за части и 45% за масла филтри и течности

Коментар

Не знам за роднинска връзка, но май над 30% ти трябва неговия подпис
                      F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

tyson написа:
                        Твоят съученик за да не занимава хората над него му е казано, че може да дава отстъпки до 30%. За да ти се даде по голяма отстъпка си има друг ред.

Коментар

Slavi_Lancia написа:
                          Ами ако взимате квото ви падне има си и части и части кво ми е на мене на водната помпа на GMB верно 20 лева по скъпа от Mteli, ама няма грешка така че ако купувате наи евтиното може да се сърдите сами на себе си. Аз до сега за всичките ми коли чарковете са от там и от нищо не съм се оплакал. Вива Евро07
                          Много добре казано,и при нас дойде един за съединител като му казах 500лв. комплекта на Валео и очите му станаха като на Зил фаровете,да казах му,че има вариант за 270лв. обаче китайски,той вика аа евтиния ще е,но му казах,че не гарантирам дали ще изкара и 10 000 километра.Е заради евтина стока тръгват лошите имена на магазините.Всеки иска евтино и много качествено,е няма как да стане.
                          Alfa Romeo 145 Quadrifoglio Verde 2.0 16V T.S. 150hp

Коментар

Добре де, при тоя свободен евро пазар и наличие на фирми, предлгащи ниски цени за доставка от ebay да речем, що се занимавате с фирми като евро 07? Аз преди година взех уж Champion чистачка задна за бравото, че и предни Ми от Илиенци щях да попадна на по читави, за 5 пъти по-малко пари. Аааа задната се изкриви и чисти къде си иска, предните са на път да ги изхвърля щото скърцат и мажат Така че вече знам - ако е от БГ - няма да е от Евро 07

Коментар

djaklamata написа:
                              мои приqтел работи в еурото и ми регистрирал колата и зимам 40% за части и 45% за масла филтри и течности
                              Сериозно....?

Коментар

Firo написа:
                                Добре де, при тоя свободен евро пазар и наличие на фирми, предлгащи ниски цени за доставка от ebay да речем, що се занимавате с фирми като евро 07? Аз преди година взех уж Champion чистачка задна за бравото, че и предни Ми от Илиенци щях да попадна на по читави, за 5 пъти по-малко пари. Аааа задната се изкриви и чисти къде си иска, предните са на път да ги изхвърля щото скърцат и мажат Така че вече знам - ако е от БГ - няма да е от Евро 07
                                Ми щото утре като ти изгори бубина ще чакаш ли 2 седмици да доиде от ебеи и да си замръзиш колата или ще хукнеш до първия магазин да си купиш От ебеи може да си поръчаш предвидими части на които не е належаща моментална смяна, или пък филтри и консумативи. Ама нещо дето ще ми изпляска и няма д амога си карам колата заради него знаиш кога ще го чакам от ебеи-нивгаш е там Еврото на 2 крачки пък и за ФерХонде има бая чаркове
                                Правило № 1- Нещо което работи не се пипа!!!
                                Правило № 2- На майстори и наркОмани вяра да нямаш!
                                Правило № 3- Винаги спазвай правило № 1

Коментар

Working...
                                X