Колеги, моля който го е правил да каже дали кутията може да се смени без да се сваля калника, или няма как? Изобщо - какво трябва да се разглоби за тази смяна? Кутията е най-вляво, леко подпъхната под калника, май и на друг мотор беше така, ама не съм сигурен.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Въпрос за смяна на кутия на възд. филтър на 1.9 jtd Брава/о
Collapse
X
-
Re: Въпрос за смяна на кутия на възд. филтър на 1.9 jtd Брав
ogi28b написа:Колеги, моля който го е правил да каже дали кутията може да се смени без да се сваля калника, или няма как? Изобщо - какво трябва да се разглоби за тази смяна? Кутията е най-вляво, леко подпъхната под калника, май и на друг мотор беше така, ама не съм сигурен.Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)
Коментар
-
На 1.6 съм свалял 2 пъти кутията сваля се само гумата и пласмасата под калника .Сега видях снимки на ЖТД 105 кутията е на същото място като на 1.6 100% излиза само както описах по горе но ърянва да е без капак .FIAT BRAVA 16.16V.ELX Абе, ако ме блъсне Селянин, важи ли Гражданската отговорност !
Коментар
-
И аз съм смянял по веднъж на Брава-та и Браво-то. Смисъл - няма.След около година-вде пак се чупи някое ухо или превърта месинга в пластмасата. Повече няма да ги сменям - само ще побългарявам.Aктуалният парадокс в България - повечето искат да живеят в по-уредена държава, но реват на умряло като им затвориш кранчето на сенчестата и полузаконна или незаконна дейност.
Коментар
-
Stefanaki написа:И аз съм смянял по веднъж на Брава-та и Браво-то. Смисъл - няма.След около година-вде пак се чупи някое ухо или превърта месинга в пластмасата. Повече няма да ги сменям - само ще побългарявам.FIAT BRAVA 16.16V.ELX Абе, ако ме блъсне Селянин, важи ли Гражданската отговорност !
Коментар
-
Мислих да я сменям и преди време прочетох доста по въпроса. Тук имаше такава тема със снимки...сега нещо не я намирам. Там беше ясно описано , че става само със сваляне на подкалника(гума и пластмаса) без да се пипа калника.Nissan X-TRAIL 2005 2,2 136hp
Ex: Nissan Primera P12 Wagon 2,2 126hp
Ex: Fiat Marea Weekend 1,8 16v 97г. бензин & CNG
Коментар
-
Е да де, кой е казал да сваляш калника? Сваля се колелото и пластмасата/подкалника.Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар