Здравейте!От около година имам Пунто- много ме кефи, това ми е първа кола. Доволен съм като цяло, много си я обичам :D Следя форума, но чак днес се регистрирах. Вчера слезнах да припаля, че в тия студове да не остана без ток. Паля от раз- всичко 6, обаче се чу едно потропване отпред. Докато успея да отворя капака и спря. Поогледах- алтернаторният ремък леко се е нацепил и мисля, че се е "извадил" с едно каналче навън
Ще го сменя- би трябвало да изкара 2км до сервиза? На моето пунто водната помпа към този ремък ли е закачена? Предполагам, че не е скъп...?Това беше вчера. Днес слезнах да видя колата и реших да проверя маслото. Преди 2-3хил. км. сложих Селения Голд. Като почнаха студовете имаше малко "майонеза" по щеката- чувал съм, че се случва от конденза(карам по 2км на ден в едната посока, т.е. не много загряла). Вдигам щеката- масло се виждаше единствено най- отдолу, а между маркерите- нищо
Направо се шашнах, под колата не беше текло...Какво може да се е случило и какво да правя? В Пловдив през нощта е било -24 градуса, ако има някакво значение. Много кофти работа
И последният ми ( и най-малък) дерт - изпотяването на стъклата...май напролет ще сменям и това прословуто радиаторче на парното(иначе топли много) - изчел съм темите във форума вече
Дайте ми съвет как да процедирам, че се притесних доста

Коментар