Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Проблем с фиат типо

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Проблем с фиат типо

Здравейте колеги,имам проблем с моят фиат.Когато стане студено централното не иска да отключи вратите.Извадих всяка една брава,изчистих от греси,масла и т.н.Напръсках ги само с ВД,но пак същото.Опитвах какво ли не,но не става.Ако някой може да помогне ще съм много благодарен.Поздрави

Отключва и веднага заключва или въобще не отлепя?
    Nissan X-TRAIL 2005 2,2 136hp
    Ex: Nissan Primera P12 Wagon 2,2 126hp
    Ex: Fiat Marea Weekend 1,8 16v 97г. бензин & CNG

Коментар

Отклюва и веднага заключва,след това отключва без шофьорската

Коментар

Re: Проблем с фиат типо

sparco8101 написа:
        Здравейте колеги,имам проблем с моят фиат.Когато стане студено централното не иска да отключи вратите.Извадих всяка една брава,изчистих от греси,масла и т.н.Напръсках ги само с ВД,но пак същото.Опитвах какво ли не,но не става.Ако някой може да помогне ще съм много благодарен.Поздрави
        Много хубаво си направил с бравите...Сега за да ти се оправи проблема трябва да си смениш и машинките и си готов.....(тези които ти правят проблем)..особено ако е предна.Те са управляващи и ако една не се отключи (при подаден сигнал за отключване)всички се заключват отново...
        FIAT BRADVA 1,6 с няколко вентила

Коментар

sparco8101 написа:
          Отклюва и веднага заключва,след това отключва без шофьорската
          Значи проблема е там. Виж да не влиза вода от някъде. И един съвет. На някой места WD40 не върши по-добра работа от греста.
          Nissan X-TRAIL 2005 2,2 136hp
          Ex: Nissan Primera P12 Wagon 2,2 126hp
          Ex: Fiat Marea Weekend 1,8 16v 97г. бензин & CNG

Коментар

или някой от захранващите калели дава на маса и заключва, имах подобен проблем на бравото с дясната врата имаше два извадени кабела на бравата и като ги дадеш на късо заключваше, А и бравите на типото са различни от тези на мареята, при типото май не показваше ако има отворена врата.
            Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
            (\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
            Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.

Коментар

кола

Виж дръжките от вътре и вън да са на вътре остава някоя врата отворена все едно .
              КЛЮЧАРА е тук – https://goo.gl/maps/GvEGbSeq7nk
              Пунто http://www.punto.mysteria.cz/puntoMk1/schema7.htm
              http://www.autoinfo24.ru/rukovodstva.../inomarki/fiat

Коментар

S_BANKOV написа:
                или някой от захранващите калели дава на маса и заключва, имах подобен проблем на бравото с дясната врата имаше два извадени кабела на бравата и като ги дадеш на късо заключваше, А и бравите на типото са различни от тези на мареята, при типото май не показваше ако има отворена врата.
                Показва,показва.Проблема на колегата е в някоя машинка,често срещан проблем е при типо.
                Fiat Tipo
                Corsa b комби !

Коментар

И аз го имам този проблем в студеното време ,но понезнам от какво е породен.Уплътнението на прозореца с времето леко се свива и водата която влиза капе точно върху машинката и резултата-всички го знаят.За момента съм сложил малко дъвка,поне да запълни дупката,а лятото ще му сложа пак силикон.Моя съвет към колегата е .Гледаш коя врата ще отключи и отваряш,обаче трябва да си много бърз или в краен случай извади модула на централното
                  Lacia Lybra 2.4jtd 140++ executive
                  EX.Fiat Tipo SX 1.6 IE
                  EX.Fiar Ritmo 105TC

Коментар

Working...
                  X