Здравейте колеги,имам проблем с моят фиат.Когато стане студено централното не иска да отключи вратите.Извадих всяка една брава,изчистих от греси,масла и т.н.Напръсках ги само с ВД,но пак същото.Опитвах какво ли не,но не става.Ако някой може да помогне ще съм много благодарен.Поздрави
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Проблем с фиат типо
Collapse
X
-
Re: Проблем с фиат типо
sparco8101 написа:Здравейте колеги,имам проблем с моят фиат.Когато стане студено централното не иска да отключи вратите.Извадих всяка една брава,изчистих от греси,масла и т.н.Напръсках ги само с ВД,но пак същото.Опитвах какво ли не,но не става.Ако някой може да помогне ще съм много благодарен.ПоздравиFIAT BRADVA 1,6 с няколко вентила
Коментар
-
sparco8101 написа:Отклюва и веднага заключва,след това отключва без шофьорскатаNissan X-TRAIL 2005 2,2 136hp
Ex: Nissan Primera P12 Wagon 2,2 126hp
Ex: Fiat Marea Weekend 1,8 16v 97г. бензин & CNG
Коментар
-
или някой от захранващите калели дава на маса и заключва, имах подобен проблем на бравото с дясната врата имаше два извадени кабела на бравата и като ги дадеш на късо заключваше, А и бравите на типото са различни от тези на мареята, при типото май не показваше ако има отворена врата.Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
(\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.
Коментар
-
S_BANKOV написа:или някой от захранващите калели дава на маса и заключва, имах подобен проблем на бравото с дясната врата имаше два извадени кабела на бравата и като ги дадеш на късо заключваше, А и бравите на типото са различни от тези на мареята, при типото май не показваше ако има отворена врата.Fiat Tipo
Corsa b комби !
Коментар
-
И аз го имам този проблем в студеното време ,но понезнам от какво е породен.Уплътнението на прозореца с времето леко се свива и водата която влиза капе точно върху машинката и резултата-всички го знаят.За момента съм сложил малко дъвка,поне да запълни дупката,а лятото ще му сложа пак силикон.Моя съвет към колегата е .Гледаш коя врата ще отключи и отваряш,обаче трябва да си много бърз или в краен случай извади модула на централнотоLacia Lybra 2.4jtd 140++ executive
EX.Fiat Tipo SX 1.6 IE
EX.Fiar Ritmo 105TC
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар