Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Фиат Пунто-боята се лющи!

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Фиат Пунто-боята се лющи!

Става дума за Пунто,1997 год.Цвят черен.По всички ръбовете на вратите,двигателя,капака на багажника,боята се лющи на много малки точици и се вижда долния ,бял слой на покритието.Тъй като колата е черна,контраста е много лош.Не е от камъчета-по багажника няма как да стане.Наскоро видях подобно черно Пунто и се удивих-цялото беше на малки бели шарки.Мисля си-толкова ли е некачествено покритието на тези италианци,не искам да сравнявам с други марки коли-на 8 год. как изглеждат...И при вас ли е така,има ли някакво спасение,споделете.Как е при колите Пунто с други цветове?

Re: Фиат Пунто-боята се лющи!

Иво написа:
    Става дума за Пунто,1997 год.Цвят черен.По всички ръбовете на вратите,двигателя,капака на багажника,боята се лющи на много малки точици и се вижда долния ,бял слой на покритието.Тъй като колата е черна,контраста е много лош.Не е от камъчета-по багажника няма как да стане.Наскоро видях подобно черно Пунто и се удивих-цялото беше на малки бели шарки.Мисля си-толкова ли е некачествено покритието на тези италианци,не искам да сравнявам с други марки коли-на 8 год. как изглеждат...И при вас ли е така,има ли някакво спасение,споделете.Как е при колите Пунто с други цветове?
    Моето е 10/94-цвят сребрист металик/на аватара /-такива проблеми няма.Да не би твоето да е пребоядисвано /може и не при теб/ ?Четох в някакъв автомобилен сайт,че на първите серии Пунто се е лющила боята по броните/тези които са с цвета на купето/,но после е отстранен този проблем...
    Ex. Grande Punto Driver

Коментар

Туй бялото отдолу ще е шприца. Колата ти определено е пребоядисвана. Ако е металик може без проблем да се олющи лака, а акрилната пръсната в завода да избелее, олющи някъде на парче, но така масирано не ми се вярва, освен ако колата ти не е третирана с нещо неподходящо за боя А обикновено евтината некачествена боя се цепи на пори след време.

Коментар

Не убвинявай ,завода в торино ,ами този дето ти е бойдисвал колата.
        FIAT TIPO 1,6

Коментар

Адаш един съвет .... мини при накой майстор бояджия ... за оглед не вярвам да ти вземе пари а и ще ти каже какво е и колко ще ти струва .... А иначе съжелявам за проблема .... аз лично държа да изглежда колата добре ....
          Tempra 1.6 i.e. S Lybra 1.8 vvt lx 088 9 242 369

Коментар

Аз нямам такива проблеми,освен две малки ръждички,ама ще ги оправя аз тях А иначе за броните е истина,мойте се олющиха доста и за това си купих черни и мисля,че си реших проблема
            SKODA 105L '78
            PUNTO 1.2 MPI ELX '94
            FIAT 126p '89
            TEMPRA 1.6 i.e.SX '91
            GRANDE PUNTO 1.2 '06

Коментар

damianoff написа:
              Аз нямам такива проблеми,освен две малки ръждички,ама ще ги оправя аз тях А иначе за броните е истина,мойте се олющиха доста и за това си купих черни и мисля,че си реших проблема
              И аз съм 97,и нема проблеми Колко плаща броните,щото аз мойта е правих,а не си купих нова

Коментар

Броня

damianoff написа:
                ...А иначе за броните е истина,мойте се олющиха доста и за това си купих черни и мисля,че си реших проблема
                Ние като щяхме да купуваме колата се натъкнахме на няколко такива Пунтовци с олющени брони Ама нашата не е... |не е мацана, защото си е черна като купето |
                Yellow_Flash_Colorz_PDT_45 Fiat Тempra 09.1990г. 159А2.000 Yellow_Flash_Colorz_PDT_45

КУПУВАМ: Теглич за Темпра
                КУПУВАМ: Халогени за Фиат Темпра...
                КУПУВАМ: Спортен волан

http://www.tempra-clube.hit.bg
                http://www.tempras.myfreebb.com

Коментар

Working...
                X