Става дума за Пунто,1997 год.Цвят черен.По всички ръбовете на вратите,двигателя,капака на багажника,боята се лющи на много малки точици и се вижда долния ,бял слой на покритието.Тъй като колата е черна,контраста е много лош.Не е от камъчета-по багажника няма как да стане.Наскоро видях подобно черно Пунто и се удивих-цялото беше на малки бели шарки.Мисля си-толкова ли е некачествено покритието на тези италианци,не искам да сравнявам с други марки коли-на 8 год. как изглеждат...И при вас ли е така,има ли някакво спасение,споделете.Как е при колите Пунто с други цветове?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Фиат Пунто-боята се лющи!
Collapse
X
-
Re: Фиат Пунто-боята се лющи!
Иво написа:Става дума за Пунто,1997 год.Цвят черен.По всички ръбовете на вратите,двигателя,капака на багажника,боята се лющи на много малки точици и се вижда долния ,бял слой на покритието.Тъй като колата е черна,контраста е много лош.Не е от камъчета-по багажника няма как да стане.Наскоро видях подобно черно Пунто и се удивих-цялото беше на малки бели шарки.Мисля си-толкова ли е некачествено покритието на тези италианци,не искам да сравнявам с други марки коли-на 8 год. как изглеждат...И при вас ли е така,има ли някакво спасение,споделете.Как е при колите Пунто с други цветове?Ex. Grande Punto Driver
-
Туй бялото отдолу ще е шприца. Колата ти определено е пребоядисвана. Ако е металик може без проблем да се олющи лака, а акрилната пръсната в завода да избелее, олющи някъде на парче, но така масирано не ми се вярва, освен ако колата ти не е третирана с нещо неподходящо за боя А обикновено евтината некачествена боя се цепи на пори след време.
Коментар
-
damianoff написа:Аз нямам такива проблеми,освен две малки ръждички,ама ще ги оправя аз тях А иначе за броните е истина,мойте се олющиха доста и за това си купих черни и мисля,че си реших проблема_______________________________________
0885261834
Коментар
-
Броня
damianoff написа:...А иначе за броните е истина,мойте се олющиха доста и за това си купих черни и мисля,че си реших проблемаYellow_Flash_Colorz_PDT_45 Fiat Тempra 09.1990г. 159А2.000 Yellow_Flash_Colorz_PDT_45
КУПУВАМ: Теглич за Темпра
КУПУВАМ: Халогени за Фиат Темпра...
КУПУВАМ: Спортен волан
http://www.tempra-clube.hit.bg
http://www.tempras.myfreebb.com
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар