Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Мареа 1.8 - агренажен

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Мареа 1.8 - агренажен

Колеги търсих във форума но не намерих затова питам: Сега ще си купувам Мареа 1.8 комби 98 та ремъчето трябва да сменя да знае някой цени? Благодаря предварителноп.с. ако някой кара такава да сподели впечатлениякато я купя ще споделя снимки

Re: Мареа 1.8 - агренажен

santjago написа:
    Колеги търсих във форума но не намерих затова питам: Сега ще си купувам Мареа 1.8 комби 98 та ремъчето трябва да сменя да знае някой цени? Благодаря предварителноп.с. ако някой кара такава да сподели впечатлениякато я купя ще споделя снимки
    аз не карам но приятел скоро сменя ремъка около 30-45лв/зависи от фирмата/ а комплект с ролките излиза около 180лв
    TEMPRA 1.8 SW.SLX-продадена и заменена със БМВ 318TDS
    UNO 1.0 FIRE

Коментар

мерси Stef да знам все пак ))) то че ще се сменя ще се сменя и 300 да е пак ще се сменя

Коментар

Честита придобивка !!! Да те слуша и да си я караш без проблеми .Аз съм минал по този път вече http://www.fiat-bg.org/forum/viewtop...713&highlight=Добре проучи къде да отидеш, а мога да те пратя при приятел с който направих моята смяна. Успех
        Fiat Marea 1.8i

Коментар

Здравей, аз си смених моя за 180 лв, като в тази цена влиза ремъка + двете ролки. 30 лв. струва другият ремък - казват му външен.
          Fiat Marea 1.8 16 V

Коментар

Working...
          X