Накратко имам Фиат браво , та реших да махна акумолатора за да не се пре... в тоя студ и оня ден реших да го сложа след като го заредих и да се разтикам по пързалката, отключих колта дръпнах ръчката и дотам капака не се отвори ,пробвах още няколко пъти но ефект никакав , незнам дали някои е изпадал в такава дебилна ситуация но дане можеш да си отвориш капака на колата е голяма брадва , незнам от кво е дали е жилото скасано или е замразнало щото навънка яко скрипна ,ако някои знае нещо по въпроса дайте съвет ,брагодаря ви предварително ! Сигурно има клуб на хората прежияли умопомрачителното чувство на това да не може да си отвориш капака на колата .... Yellow_Flash_Colorz_PDT_24ГРЕШЕН РАЗДЕЛ - ПРЕМЕСТЕНА
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Моля дайте съвет ,нямога да отворя предния капак на колата !
Collapse
X
-
Ако си късметлия ще е скъсано вътре в купето. за целта трябва да се навреш при педалите с фенерче и да погледнеш. с едни клещи лесно ще разбереш дали е скъсано. пък и с тях ще можеш да го отвориш ако е скъсано някъде около ръчката за отваряне ( или пък самата ръчка да се е прецакала) ако пък е скъсано някъде другаде то ще трябва да се бърка отдолу покрай бронята и радиатора което ще е пълен т***к
Коментар
-
chaveto написа:Капака не трябва да се напъва а натиска. Този отвън натиска надолу и ти дърпаш от вътре, задържаш в дръпнато положение и тогава този отвън вдига нагоре. Ако има проблем с жилото.... лягаш по гръб и се опитваш да стигнеш до ключалката и да я отвориш с ръка.Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
(\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.
Коментар
-
кола
Може да е замръзнало сега и да трябва да се раздвижи малко Отвън някой да натиска за да се отблокира бравата а отвътре да се дърпа жилото -ръчката ама не и много да не се скъса иначе с една здрава тел извита на голямо S става да се отвориилиhttp://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?t=68169
Коментар
-
Пробвах с натискане и дърпане нестава , пробвах да дръпна жилото с клещи вътре дърпа се до едно положение и неще повечече мисля че не е скъсано жилото ... друго което забелязах е че като съм махнал акумолатора тая скова дето го държи и е закачана на един колан е останала между капака и се е опряла някъде сега от страната на акумолатора капака е леко повдигнат ,можели това да е причината капака да се заклещи и да не може да се отвори ??? Ако някой знае имали начин да се отвори тоя капак отвън като се разглоби нещо да се махне предната решетка примерно ? Благодаря на всички за мненията !
Коментар
-
бутнах с отверка скобата на акумолатора навътре колкото може след това натиснах капака навътре както ми казахте ,дръпнах ръчката по силно и се отвори ши..ия капак , мисля че е било от скобата + студа навън , както и да е благодаря ви на всички за участието , ако някой знае как да го смажа тоя механизъм че да не заяжда повече да каже !
Коментар
-
fiatlalkutl написа:бутнах с отверка скобата на акумолатора навътре колкото може след това натиснах капака навътре както ми казахте ,дръпнах ръчката по силно и се отвори ши..ия капак , мисля че е било от скобата + студа навън , както и да е благодаря ви на всички за участието , ако някой знае как да го смажа тоя механизъм че да не заяжда повече да каже !I don't always blow black smoke with my JTD ... but when I do, it's directly into your cooler!
Коментар
-
fiatlalkutl написа:бутнах с отверка скобата на акумолатора навътре колкото може след това натиснах капака навътре както ми казахте ,дръпнах ръчката по силно и се отвори ши..ия капак , мисля че е било от скобата + студа навън , както и да е благодаря ви на всички за участието , ако някой знае как да го смажа тоя механизъм че да не заяжда повече да каже !Шофирай разумно, на пътя не си сам.
Fiat Stilo Dynamic 1.6 16V 103hp Grigio Sassi
Mercedes-Benz ACTROS 4141 - The big BOSS :D
Forever in my heart: Fiat Punto II ELX 1.2i 60к ; MAN TGA 33.360 Blue Bird
Коментар
-
Моят капак и той не се отваря понякога обаче по друга причина. Като се разтопява снега по капака и се стича по предната решетка между фаровете. През нощта водата замръзва и залепя решетката за бронята. Пластмасовата решетка между фаровете с емблемата. Още не съм измислил как да се справя с тоя проблем.Bravo 1.6 / 16
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар