ок ще разгледам но и преди съм гледал не съм забелязал болт дано да има.Прочистването с обезмаслител дава ли някакъв ефект
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
За или против катализатора
Collapse
X
-
Re: За или против катализатора
mito_vr написа:Като оставим на страна вредните емисии и шумът струва ли си да си махна катализатора на ТД100.Предполагам че не е сменян никога и се е позадръстил ще осетя ли разлика във вървенето и горенето на колата?Fiat Marea Weekend 1.9 jtd 110 SX- еmzo power
Коментар
-
Колеги ако може да използвам темата на колегата и да попитам дали някой е правил тази операция на Пунто 1.9 жтд и какво е мнението му от резултата, дали има О2 датчици преди и след катализатора и дали го заменя с резонантно гърне или права тръба... Благодаря виFiat Punto 1.9 jdt 80 h.p. и жаден за още! 2001 reg.
Коментар
-
Каква е тая мания да си премахвате катализаторите незнам. Като не му върви колата на някой и айде катализатора виновен. Убедете се първо, че е виновен той. Изпразването на цилиндрите е на резонансен принцип. Редно е да се замени катализатора с работещ такъв или резонаторно гърне.Panda Climbing 4x4 1,2 FIRE
Коментар
-
защото колега в нашето семейство има 4 автомобила на 2 от които катализатора беше свален откраднат затова предпочитам аз да си го сваля и продам парите които ми дават за него са 195лв така че по добре аз да ги взема и да си оправя генерацийте отдолу вместо някой друг да му го открадне и после пак аз да си поемам ремонта по колата ето затова иначе колата си ми върви страхотно нямам никакви проблемиFiat Punto 1.9 jdt 80 h.p. и жаден за още! 2001 reg.
Коментар
-
nedialk00
катализатори.... глупости на търкалета, шиб..... амеркинаци да си намалят емисиите на со2, както и всички останали големи индустриални държави,те тия на ден братче такива замърсявания бълват, че не е истина.... тука с катализатори ни занимават, смешници
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар