Вчера задрах колата отдолу огледах е нищо съществено не видях(освен ужулено),но възникна следния проблем..След като се качих и запалих шума се промени и колата е много по-шумна,все едно имам издънено гърне Прибрах се и пак е огледах,но не забелязах нищо,освен една лека деформация на едно от съединенията на тръбите.А най-странното е че има една неприятна миризма,която никога до сега не е имала,и идва също отдолу някъде особенно се засилва като е работила повече колата.Незнам какво може да е Да е гърне,но пък тази миризма...
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
проблем..
Collapse
X
-
Аз мисля, че някъде се е появил отвор по изпускателната система - оттам и шумът, а миризмата по всяка вероятност са изгорели газове (пак от същият отвор) влизащи в купето.VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
Коментар
-
И аз мисля че може да е от газовете..а тази деформация преди малко е огледах мн.добре и няма от никъде отвор.Това което ми направи впечатление е,че преди гърнетата има нещо подобяващо на тръба обвита като в мрежа и от там има телчета които стърчат Това ли е меката връзка?Alfa Romeo Giulia 2.0T 280hp TI RWD '17 & Fiat Punto Evo 1.4 77hp '10
ex Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm Q-Tronic '09, ex Fiat Punto 1.2 60hp ELX '00, ex Alfa Romeo 147 1.9 JTDm '05, ex Alfa Romeo 145 1.4 TS 16v '97, ex Fiat Punto 1.1 S '95
Коментар
-
gogata написа:И аз мисля че може да е от газовете..а тази деформация преди малко е огледах мн.добре и няма от никъде отвор.Това което ми направи впечатление е,че преди гърнетата има нещо подобяващо на тръба обвита като в мрежа и от там има телчета които стърчат Това ли е меката връзка?VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
Коментар
-
Orcinus
gogata написа:преди гърнетата има нещо подобяващо на тръба обвита като в мрежа и от там има телчета които стърчат Това ли е меката връзка?
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар