Здравейте колеги имам следния проблем:тази сутрин слизам да паля колата вартя и двигателя не може да заварти както трябва,все едно няма ток.акумулатора ми е перфектен,стартера е ремонтиран.взех от един приятел акумулатора който на неговата кола варти без проблем,сложихме го на моята и пак същата работа.пробвахме да ми даде ток и запали без проблем,след 1-2 минути изгасих и пробвах да запаля на акумулатор и запали от раз,след първото палене вече няма проблем.този номер ми го прави 3-4 пъти вече през няколко дена.къде може да е проблема според вас?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Проблем с паленето на Пунто
Collapse
X
-
Ако проблема е в шалтера, то той би се проявявал обратното, при студен двигател да пали а при топъл да не иска да отлепи котвата. Провери си масите на купето и на Двигателя. ако не ги знаеш къде са търси дебели медни кабели закачени с големи болтове.Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
(\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.
Коментар
-
днес към 10 часа слезнах да я пробвам,въртя и нищо все едно пак няма ток.вчера проверих масата добре ми изглежда,но най-странното беше че като откачих минуса на акумулатора и го закачих не чух да цъка алармата,по принцип цъка леко.няколко пъти докосват клемата до акумулатора и чак след това цъкна,пробвах да запаля и пак неще.оставих я и след 2 часа някъде я пробвах пак и запали.мисля да пусна още 1 кабел за маса към купето да видя ще има ли резултат.много странна работа.мисля тая вечер да откача стъпалото и касата да не би те да ми правят проблем.много странна работа.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар