Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

реотан 5-та врата на Мареа

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

maranello написа:
    ясно и благодаря !прочетох няколко теми по тоя въпрос с неработещия реотан чувам релето, предпазителя здрав, меката връзка на багажника здрава, с мултицета на кабелните обувки на реотана 0V той не идва?какво още да проверя>?
    Колега, до скоро и аз имах проблем с подгрева. Релето цъкаше, предпазителя - здрав, а ток няма. Кабелите в маншона не изглеждаха прещипвани или износени. Липсата на връзка се оказа в буксата, която е под лявата кора на багажника. Трябва да свалиш цялата лява кора под стъклото. Там ще видиш снопа с кабелите. Има и една букса, която аз не успях да разкопчая, но преди нея имаше ток за подгрева, а след нея не. Просто прекарах едно кабелче за плюса, за да я шунтирам и вече всичко работи.
    FIAT Marea Weekend HLX 2.0 20V (147 hp)
    LPG System BRC Just

Коментар

и аз имам долу-горе същият проблем, само дето си има ток навсякъде, релетата си цъкат, копчето и то, но с единствената разлика, че когато го включа, работи около половин-една минута и ми гори бушона. Само да конкретизирам - преди около 1.5 година време ми се разкачи клемата от стъклото и вместо да се лепи, ми я запоиха и спойката стана много здрава(изолирана е с пвц лента, за да не опира в рамката на стъклото). (за инфо - третият стоп си работи, чистачката и тя, т.е. прекъсвачите на 5-та врата са си тамън). Колата е брава. Ако окъсява от някъде -къде да се загледам повече за нещо по-особено. Благодаря ви предварително )
      vasilaki87
      FIAT BRAVA - 1.6 16V - 103HP - 11.1995 г.

Коментар

Working...
      X