Колко фреон трябва за климатика на пунто 97 година ? колко побира някои пълнил ли е догоре тва оноваче маистора пита колко фреон ще трябва а аз незнаммм
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
фреон за климатик
Collapse
X
-
хех то тва е малко имен кириз просто човека не знае колко фреон ще ми трябва а и ние сме 2 коли 2 пунто-та а човека по принцип зарежда бусове и затва пита... е някои може ли да провери и да напише за пунто колко фреон иска от тая аутодата ?Lybra 2.4jtd intensa 06.2002
Marea 1.9 TD100 HLX -07/97
Punto 1.2 16v Sporting -11/97 еx - На части
Коментар
-
То освен количеството фреон е добре да се види и количеството масло (типът, респективно гъстотата). Освен това предполагам, че ще ти трябват и "високото" и "ниското" налягане. Много ми е чудно как ще се справи тоя майтор като незнае параметрите на климатичната инсталация?Да не се окаже, че след няколко месеца ще правиш ремонт по климатика? В AutoData определено я има тази информация...FIAT Marea 1.9 JTD HLX
Коментар
-
BO написа:Ще ти напиша колко е само че кажи за кой двигател, че като гледам за различните двигатели е различна инсталацията.http://free.bol.bg/dodo155/AlfaRomeo/Punto_JTD_all.JPG
Alfa Romeo 147 07' 1.9 JTDm Q2
FIAT Punto 02' 1.9 JTD
FIAT Punto 99' 1.7 TD
Коментар
-
За двата двигателя /1.2 и 1.7ТД/ го дават едно и също а количеството е както следва:За фреон - вид R134a - количество 650-700 грамаЗа масло на компресора - вид Dens Oil 9 - количество 150cmiНадявам се да съм помогналA20DTH ЖТД ама не баш
1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда
Коментар
-
BO написа:За двата двигателя /1.2 и 1.7ТД/ го дават едно и също а количеството е както следва:За фреон - вид R134a - количество 650-700 грамаЗа масло на компресора - вид Dens Oil 9 - количество 150cmiНадявам се да съм помогналhttp://free.bol.bg/dodo155/AlfaRomeo/Punto_JTD_all.JPG
Alfa Romeo 147 07' 1.9 JTDm Q2
FIAT Punto 02' 1.9 JTD
FIAT Punto 99' 1.7 TD
Коментар
-
колега, колега, къв е този майстор дето си го намерил....аз в четвъртък ходих на профилактика на климатика... доляха ми колкото трябваше - аз много-много не разбирам, ама то машина - доля фреон колкото беше нужно за се напълни - взеха ми 30 лева и чао и довиждане.сега ще се опитам да бъда малко полезен за тези дето са с климатик - момчето от сервиза ми каза че е най-добре да се включва климатика на изключена скорост или на ниски обороти, щото иначе имало опастност компресора да сдаде багажа - тези дето го знаят това - добре!!! ама аз не го знаех предполагам и други не го знаят та за това....колега намери си свестен сервиз и майстор!!!Fiat Punto 1.1-Синята птица
Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp
Коментар
-
на бусовете пълни климатиците не на коли абре не го знам и аз какъв е 1 приятел ме води каза ми земе само за пълненето 30 лв др си го прави без пари ако има нещо само дет питал колко фреон трябва горе долу да го отчете маи по някъф начин затваLybra 2.4jtd intensa 06.2002
Marea 1.9 TD100 HLX -07/97
Punto 1.2 16v Sporting -11/97 еx - На части
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар