Един приятел има Мареа 2002г дизел с катализатор , някой знае ли колко пари може да му вземем на това "чудо" ? Номера му е 46803232 и в два "арабски" сервиза , гледаха в някакви каталози и споменаха нещо за 70-80лв , но те са измамници и за това искам , някой колега с такъв , ако му е взел добри пари , да сподели колко?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Колко струва този катализатор?
Collapse
X
-
slonikon написа:а преглед ще можеш ли да минеш, ако нямаш катализатор?Фиат Мареа Уикенд 1.6 16В спортни валове , оригинален италиански софтуер,всмукателни колектори ф52, дросел ф68, генерация ф60,инжектори незнайни. Резултат - 16.670 сек 400м.
Коментар
-
dani389 написа:slonikon написа:а преглед ще можеш ли да минеш, ако нямаш катализатор?
Коментар
-
Това с прегледите вече наистина е по-различно.Миналата седмица закарах колата на един приятел,че беше зает!!!!-като се почна еднааааа,спирачки,окачване,накладки,хлабини -помислих си да не са ме барнали за скрита камера!Пича вика-Биг брадър майче-20 минути трябва да ги закръглим.Че аз моята като я купувах толкова не съм се престаравал.Умные не бывают учены; ученые не бывают умны. - Лао-цзы FIAT BRAVA TD100
Коментар
-
Миналия понеделник минавах преглед ама си бях дал акумолатора на приятел и минах само по документи ,а предните години съм ходил с колата но никога не съм я вкарвал на канала вече 7ма година.Има неща в българия които никога няма да се променят .FIAT BRAVA 16.16V.ELX Абе, ако ме блъсне Селянин, важи ли Гражданската отговорност !
Коментар
-
yordanchy написа:dani389 написа:slonikon написа:а преглед ще можеш ли да минеш, ако нямаш катализатор?FIAT TEMPRA 1.6 75HP
Коментар
-
fuel injekcion написа:yordanchy написа:dani389 написа:slonikon написа:а преглед ще можеш ли да минеш, ако нямаш катализатор?браво 1,6/90 - 09 г.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар