Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Колко струва този катализатор?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Колко струва този катализатор?

Един приятел има Мареа 2002г дизел с катализатор , някой знае ли колко пари може да му вземем на това "чудо" ? Номера му е 46803232 и в два "арабски" сервиза , гледаха в някакви каталози и споменаха нещо за 70-80лв , но те са измамници и за това искам , някой колега с такъв , ако му е взел добри пари , да сподели колко?

Горе долу навсякаде толкова дават ,може и да намери малко по скъпо но не си заслужава обикалянето.
    FIAT BRAVA 16.16V.ELX Абе, ако ме блъсне Селянин, важи ли Гражданската отговорност !

Коментар

dani389 написа:
      Горе долу навсякаде толкова дават ,може и да намери малко по скъпо но не си заслужава обикалянето.
      То там е проблема , че горе=долу навсякъде по "циганските гаражи" толкова дават , а има катализатори , които струват стотици левове.

Коментар

Има ако го купиш от магазин ,само че товоят няма да го ползват за автомобил.
        FIAT BRAVA 16.16V.ELX Абе, ако ме блъсне Селянин, важи ли Гражданската отговорност !

Коментар

Виж в този и в другите автомобилни сайтове-има обяви "Купувам катализатори".Пращаш му съобщение с марка и модел на колата,и той ти отговаря на лично с оферта.
          Fiat Marea 1.6 16V ELX 2000г.CNG,Opel Antara 2,2 163kc.
          ex:Fiat Regata 1714D;ex:Fiat 125P

Коментар

Имаше 1 пич от форума изкупуваше катализатори казваш марка , модел , и номер и ти казва цена..
            Fiat Marea 2001 1.9 110+ powered by Emzo.
            Ex.Bravo 1997 1.8 GT

Коментар

а преглед ще можеш ли да минеш, ако нямаш катализатор?
              браво 1,6/90 - 09 г.

Коментар

Няма да си първият или последния който си е махнал катализатора,а и не всички коли имат.
                Fiat Marea 1.6 16V ELX 2000г.CNG,Opel Antara 2,2 163kc.
                ex:Fiat Regata 1714D;ex:Fiat 125P

Коментар

slonikon написа:
                  Ще мине стига всичко да е наред по мотора.Аз 3 години си минавам съвсем редовно преглед и всичко е в нормите , но при мен всичко е перфектно по мотора Yellow_Flash_Colorz_PDT_02
                  Фиат Мареа Уикенд 1.6 16В спортни валове , оригинален италиански софтуер,всмукателни колектори ф52, дросел ф68, генерация ф60,инжектори незнайни. Резултат - 16.670 сек 400м.

Коментар

slonikon написа:
                    Преглед може да минеш и колата да я няма дори .

Коментар

dani389 написа:
                      slonikon написа:
                      Доста трудно ще мине преглед без колата да е там.Вече по закон трябва на всеки пункт да има инсталирано видео наблюдение и минималния престой на колата минаваща преглед да е около 20 мин. Поне,като минавах преглед човека ми обясняваше такива работи.

Коментар

Това с прегледите вече наистина е по-различно.Миналата седмица закарах колата на един приятел,че беше зает!!!!-като се почна еднааааа,спирачки,окачване,накладки,хлабини -помислих си да не са ме барнали за скрита камера!Пича вика-Биг брадър майче-20 минути трябва да ги закръглим.Че аз моята като я купувах толкова не съм се престаравал.
                        Умные не бывают учены; ученые не бывают умны. - Лао-цзы FIAT BRAVA TD100

Коментар

Миналия понеделник минавах преглед ама си бях дал акумолатора на приятел и минах само по документи ,а предните години съм ходил с колата но никога не съм я вкарвал на канала вече 7ма година.Има неща в българия които никога няма да се променят .

Коментар

yordanchy написа:
                            dani389 написа:
                            slonikon написа:
                            Доста трудно ще мине преглед без колата да е там.Вече по закон трябва на всеки пункт да има инсталирано видео наблюдение и минималния престой на колата минаваща преглед да е около 20 мин. Поне,като минавах преглед човека ми обясняваше такива работи.
                            на мен само искаха спирачките да ловят и тва е
                            FIAT TEMPRA 1.6 75HP

Коментар

fuel injekcion написа:
                              yordanchy написа:
                              dani389 написа:
                              slonikon написа:
                              на мен само искаха спирачките да ловят и тва е
                              и на мен досега само това ми искаха, ама оня ден, на същото място дето си ходя от години, направо ми разцепиха фиатчето по шевовете! та рисковано ми се вижда това с катализатора... да е наред двигателя, колко да е наред на 13 год. кола?!
                              браво 1,6/90 - 09 г.

Коментар

Working...
                              X