Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Замръзнал скоростен лост на Пунто 55 ?!?!

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Замръзнал скоростен лост на Пунто 55 ?!?!

днес сутринта слизам да паля пунтото при -10 градуса обаче както си беше вкаран лоста на 1-ва и неще да мърда все едно е замръзнал, понапънах и освободи но остана включено на скорост .Сега се мърда свободно и не вклюачва.Какво може да е станало .

Предполагам си скъсал жилото от скоростният лост към съединнитела.Свали корите покрай скоростният лост и ще видиш ако е скъсано....

Коментар

Същия проблем като моя...Скъсал си жилото за към скоростите ..

Коментар

Аз също съм с жило (мотора ми е 1,2/75) и на мен при много студено време(-15/-20) се движи скоростния лост но не напъвам много за да не стане фааллл....моето жило е намазано с специална нетчност която издържа на отрицателни температури и това е да се предотвартят тия залепвяния така да го нарека на самото жило инак като я купих и аз имах абсолютно същия проблем зимата,даже не я палих като омекна времето и я закарах на сервиз,там откакто намазаха така жилото проблеми нямам!Така и не разбрах какво беше това масло ли но вече 2 его сега 3-таа зима да чукна на дърво нямам проблеми с жилото,е пак има няакво засядане но не замръзва.

Коментар

Здражейте и при мен вчера стана същия поблем и затова сега саъ със изклачен глезен / трагнах пеша и паднах и си навехнах глезена и сега съм като... / ,така по проблема - няма страшно нищо не е скъсано,ако разбира се не си прекалил със дърпането на лоста.От студа е и от гъстото масл / моето е 80W90/ и при студено време така прави.И след обяд се оправи,тази сутрин беше наред ,е да отнач4ало беше трудно,но след 4-5 минути работа на място се оправжи.Така, че няма страшно,не е скъсано нищо,вече няколко пъти ми го прави този номер и всеки път си викам да не сам скъсал жилото,но засега няма.Дано и при теб е така.

Коментар

Вижте тази тема: http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.p...001&highlight=

Коментар

Working...
            X