Няма да се оправи със смяна на маслото.Моя съвет е ако виенето наистина е леко и не те притеснява да си караш тъй.Смени си маслото за душевно успокоение и толкоз.На мен досега на всички коли са ми виели отделни предавки,я цели кутии,я диференциали и съм нямал ядове.Единствено с времето шума се увеличава,но ако си умерен шофьор и не я "биеш" може и на такова положение да си я караш още дълго време.А и ремонта на диференциала не е лесна работа.Има си тънкости при реглажа.Трябва луфта между пиньона и короната да е много добре настроен,защото в единия случай ще имаш луфт,а в другия ще е много натегнато и оттам лагерите пак ще завият като чакали.В тая настройка трябва да се допусне,че и новите лагери ще поолегнат и показанията от луфтомера ще се изменят от това...Аз съм си играл в гаража десетки пъти с диференциала на едната ми кола и не е лесна работа.Като знам майсторите как оплескват по-прости работи диференциала ще е последното нещо,което бих им дал да пипат.Аз не бих се занимавал с друго освен профилактична смяна на маслото,но ти си знаеш най-добре.Успех
![Wink](https://www.fiatforum.bg/core/images/smilies/icon_wink.gif)
Коментар