Здравеите Колеги.Имам един проблем които ме тормози от не малко време и реших вече да ви попитам.Чувам виене в скоростната кутия на всички скорости,не е много силно но се чува.Сутрин като е студена ми се струва че пак вие като е на високи обороти но не съм мн сигурен,обаче като тругна да карам и виенето се чува. Даите ми някакви савети и кажете от какво може да е,защото взех доста да се притеснявам. Yellow_Flash_Colorz_PDT_13
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Виене на скоростната кутия
Collapse
X
-
S_BANKOV написа:Аксиален лагер? може биШофирай разумно, на пътя не си сам.
Fiat Stilo Dynamic 1.6 16V 103hp Grigio Sassi
Mercedes-Benz ACTROS 4141 - The big BOSS :D
Forever in my heart: Fiat Punto II ELX 1.2i 60к ; MAN TGA 33.360 Blue Bird
Коментар
-
Аз и маслото не съм сменял защото като я карах да ми сменят сички работи казаха че маслото на кутията не е задължително защото то се сменяло мн рядко.Аз тогава исках да го сменя обаче проблема беше че няах мангизи и затова викам щом не е задължително няма да го сменям.Аз се сетих че несъм ама си помислих че неможе да е от него. Има ли вероятност да е от маслото.FIAT Bravo 1.6 16v 103hp 1998g
Коментар
-
То всяко нещо си има износване/амортизация-просто му е дошло времето.Предишната ми кола беше на 118 х.км. като ми свирнаха лагерите,а после 120 х. км. без проблеми и така я продадох и то с българско диференциално масло.Такъв ни е късмета.Поне ще си направиш пълна ревизия на кутията,че после да си спокоен за нея.
Коментар
-
RedZone написа:Има ли вероятност да е от маслото.Panda Climbing 4x4 1,2 FIRE
Коментар
-
Колега лагерите на диференциала са ти заминали, имах абсолютно същия проблем, така че на 99% ти гарантирам, че е това. И аз пробвах първо със смяна на масло и ефекта беше нулев. Тогава и съденителя ми беше за смяна и скоростната кутия течеше... така че направих ремонт 3в1Fiat Brava 1.4SX '97 (Бензин & Метан)
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар