днес взех нови свещи и като отвъртох 1-вата малко трудно вървеше ,но като я махнах имаше малко резба и пробвах на ръка да я заварта малко ,но тръгва на криво и не смея...колата е темпра 1.6моно... трябва ли да я свалям главата ..не знам какво да правя помогнете...
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
резба на глава??
Collapse
X
-
Re: резба на глава??
fuel injekcion написа:днес взех нови свещи и като отвъртох 1-вата малко трудно вървеше ,но като я махнах имаше малко резба и пробвах на ръка да я заварта малко ,но тръгва на криво и не смея...колата е темпра 1.6моно... трябва ли да я свалям главата ..не знам какво да правя помогнете...
-
Re: резба на глава??
krasio_79bs написа:fuel injekcion написа:днес взех нови свещи и като отвъртох 1-вата малко трудно вървеше ,но като я махнах имаше малко резба и пробвах на ръка да я заварта малко ,но тръгва на криво и не смея...колата е темпра 1.6моно... трябва ли да я свалям главата ..не знам какво да правя помогнете...FIAT TEMPRA 1.6 75HP
Коментар
-
Бургия, а после стружките как ще ги изкараш от цилиндъра.http://www.000webhost.com/151472.html <- безплатен хостинг без реклами
Peugeot 206 1.4 Hdi 2005 Ex: PUNTO 1.3 16v MULTIJET
FIAT БРАВО 1.2 16v
ФИАТ БРАВО 1.6 16v - трагично размазано
FIAT Punto 99` 1.2 - втората; Ford Orion 1.8 D- първата
Коментар
-
infineon написа:Бургия, а после стружките как ще ги изкараш от цилиндъра.Stop giving directions, just say "Follow me."
Shevrolet Captiva LS 2.4/136/2009/ГИ Landy
Ex: Fiat Marea 1.6/103/1999/ГИ AG Zenit
Коментар
-
Първо прекарай резбата с метчик и не натягай много свещта. С втулка рискуваш да влезеш във водната риза, доста е тънкостенна главата. А и добре сложена втулка иска сваляне на главата, та опитай с оправяне на резбата първо.Предпочитам да бъда смешен в очите на глупаците, отколкото сам да бъда глупак.
Коментар
-
muns61 написа:Първо прекарай резбата с метчик и не натягай много свещта. С втулка рискуваш да влезеш във водната риза, доста е тънкостенна главата. А и добре сложена втулка иска сваляне на главата, та опитай с оправяне на резбата първо.FIAT TEMPRA 1.6 75HP
Коментар
-
infineon написа:Бургия, а после стружките как ще ги изкараш от цилиндъра.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар