Здравейте колеги! От известно време имам следния проблем: когато завъртя ключа на контакт ми изписва ABS/ASF Failure и съответно днес в големия сняг изпробвах дали работят системите и логично не работят. Държа да отбележа, че акумулаторът ми е чисто нов - на по-малко от месец, а също така и всички бушони, релета са сменени преди 2 дни. Освен това са почистени всички конектори включително и D4. Остават съмнения само за стоп машинката, но пък стоповете ми си работят нормално. Може ли някой да обясни как точно работи стоп машинката и дали ако тя е повредена целите системи няма да работят или проблема ще е само със стоповете. Ако съответно според вас не е от стоп машинката, имате ли други предложения на къде да се насоча да търся проблема? Благодаря предварително
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Stilo ABS/ASR Failure
Collapse
X
-
Когато дава тази грешка не ми позволява да се свърза с ЕКУ-то, но ето какво изписа при един от малкото опити, в които успях да се свържа:http://imageshack.us/photo/my-images/832/468mg.jpg/*Извинявам се за качеството, но както се вижда е снимано с телефонFiat Stilo 1.9 JTD 115hp
Коментар
-
За съжаление не мога да ти кажа какъв беше контактния спрей, а със заден десен сензор имах проблеми и миналата година, но го поправих и освен пак да му е станало нещо. Не съм се насочил към него поради факта, че грешката я дава веднага като завъртя ключа на контакт, а не когато колата е запалена или е в движение и се въртят гумите (както беше преди). А това реле на вентила какво точно представлява и какво общо има?Fiat Stilo 1.9 JTD 115hp
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар