galinchooo написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Одраскана Fiat Brava?
Collapse
X
-
-
Dido_Lyubenov написа:Колега, в никакъв случай не пробвай със спирачнатечност, че ще опада боята, и след това няма боядисване на това място. Това ще е най-голямата грешка.
Коментар
-
galinchooo написа:nedialk00 написа:ако е до метал, взимай един бял спрей, облепи отстрани така че да можеш само по драскотината да пръскаш и от 20-30 см пръскаш, но първо пробвай с полирането на галинчооооо
Коментар
-
Брадва нямашели под ръка да разчупиш леда че с лопата дейсваш,това в кръга на шегата .На мен ми приличат на следи оставени от ПВЦ лопатата ,като се постопли малко с разредител за боя АМБ с парцала изтъркваш и си готов повтарям разредител не коресилин .Разредителят е безвреден за боята и може смело да търкаш ако идеш на сервиз без да си слезнал под боята ще направат същото ама ще дадеш много пари .FIAT BRAVA 16.16V.ELX Абе, ако ме блъсне Селянин, важи ли Гражданската отговорност !
Коментар
-
dani389 написа:Брадва нямашели под ръка да разчупиш леда че с лопата дейсваш,това в кръга на шегата .На мен ми приличат на следи оставени от ПВЦ лопатата ,като се постопли малко с разредител за боя АМБ с парцала изтъркваш и си готов повтарям разредител не коресилин .Разредителят е безвреден за боята и може смело да търкаш ако идеш на сервиз без да си слезнал под боята ще направат същото ама ще дадеш много пари .
Коментар
-
Малко повечко търкане с мокара микрофбърна кърпа ми се струва че ще ги изчисти. Това като гледам е по-цкоро като нарисувано, от метала въру боята. Е малко ще е нарушен гланца, но няма да си личи.Основния закон на овчедушието е, че когато всеки си трае и се скатава, с течение на времето всички се оказват под ножа.
Коментар
-
Dido_Lyubenov написа:Малко повечко търкане с мокара микрофбърна кърпа ми се струва че ще ги изчисти. Това като гледам е по-цкоро като нарисувано, от метала въру боята. Е малко ще е нарушен гланца, но няма да си личи.Fiat Marea Weekend 1.9 jtd 110 SX- еmzo power
Коментар
-
Да не би случайно тази лопата да има алуминиев връх?Защото алуминия оставя такива следи върху боята.Пък и да няма и да е само от пластмасата,ще се изчисти 100%.Чистил съм такова нещо с разредител АМБ.Не използвай лакочистител или коресилин,защото са на ацетонова основа и ще разтворят лаковото покритие.Амб-то не може да разтвори боята и лака на колата,но за сметка на това ще изчисти следите от "нежната ти намеса" .Ако случайно това не помогне пробвай с вълнен парцал и някъква евтина паста за зъби,ако пак не стане,чак тогава си давай парите за шлайфпасти и полирпасти.За бояджия и дума не може да става,това е повърхностно наслояване,а не драскотина.Вервай ми!Fiat Brava 1.2,16в
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар