Здравейте. Имам проблем с колата, който предполагам е свързан със студа, но все пак добре ще ми дойде малко помощ. Вчера колата си вървеше прекрасно, без проблем, а днес сутринта паля, опитвам да я изкарам, включвам задната, пускам съединителя полека за да изляза назад и... нищо. Няма ми я задната скорост. Лоста влиза на мястото си, но нищо не се случва. Другите скорости влизат с мъка, лоста си засяда и около свободната скорост, или на ляво си стои или на дясно. Та първо реших, че съм изгубил задната, по незнайна причина, колата изобщо не я мъча никак и по никакъв повод. След това се усъмних, че кутията е замръзнала, дали е масло, дали жила, дали друго не знам. Та ако някой може да ми каже какъв може да е проблема, възможните причини и как да ги отстраня ще съм му ужасно благодарен! Поздрави!
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Проблем със скоростите на Палио.
Collapse
X
-
Разбрах от какво е. Мислих, че кутията може да се е счупила и да е изгубила задната, затова ме достраша да я изкарам, да не се повреди напълно. Но я изкарах и след като повървя малко и посменях повечко скоростите се оправи. Всичко и работеше, включително и задната. Оставих я пак и по-късно като я запалих скоростите работиха, но влизаха трудно. Явно маслото.. За сега уви, трябва да я покарам така известно време. Опасно ли е ?Fiat Palio Weekend 1.2 (73HP) 11.1999
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар