Здравейте на всички!!Оня ден както си карах и колата изведнъж замря!Помислих, че е свършил бензина и заредих!Да ама колата пак неще да запали.Въртя -въртя и не иска да запали а мирише на бензин??Дали е бензиновата помпа???Ремонтира ли се или нова трябва?А иначе колата си върви на газ няма грижи!Моля за вашите компетентни коментари!Успех на всички!
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
бензинова помпа???
Collapse
X
-
Колега, провери си електромагнитния клапан за бензина. Може нещо да е залепнал или лоша връзка на захранването на бобината му. Размърдай кабелите, провери за наличие на напрежение на кабелите, ако има а пък не щрака клапана провери с веригопроверител дали е здрава бобината. Успех, дано да излезе нещо дребно.
Коментар
-
помпа
при мен има следния проблем Карам повече на газ но помпата работи винаги и започна да излиза малко бензин от маркуча за обратно връщане в резервоара там има едни пластмасови /като скоби/ но много особинни и оттам излиза временно изключих помпата и сега съм само на газ Някои да има строшено ПУНТО или Брава /о за части
Коментар
-
Re: бензинова помпа???
rymbym написа:Здравейте на всички!!Оня денкакто си карах и колата изведнуж замря!Помислих, че е свършил бензина и заредих!Да ама колата пак неще да запали.Въртя -въртя и не иска да запали а мирише на бензин??Дали е бензиновата помпа???Ремонтира ли се или нова трябва?А иначе колата си върви на газ няма грижи!Моля за вашите компетентни коментари!Успех на всички!Fiat Tempra 1.8 i.e. DOHC SW
Коментар
-
и аз имам Проблем
И аз имам проблем с помпата върви на газ и на бензин но от бензиновата помпа от маркучите по всяка вероятност излиза бензин Там връзката към изводите на помпата е с едни пластмасови накрайници много сложни на вид някой да е срещал такива трабички.Засега карам само на газ и съм изключил напълно помпата .Дали няма да се развали нещо по тръбопровода или по двигателя?
Коментар
-
Re: и аз имам Проблем
kluchar написа:И аз имам проблем с помпата върви на газ и на бензин но от бензиновата помпа от маркучите по всяка вероятност излиза бензин Там връзката към изводите на помпата е с едни пластмасови накрайници много сложни на вид някой да е срещал такива трабички.Засега карам само на газ и съм изключил напълно помпата .Дали няма да се развали нещо по тръбопровода или по двигателя?фиатче Браво 2.0
Коментар
-
Re: и аз имам Проблем
tomazo написа:kluchar написа:И аз имам проблем с помпата върви на газ и на бензин но от бензиновата помпа от маркучите по всяка вероятност излиза бензин Там връзката към изводите на помпата е с едни пластмасови накрайници много сложни на вид някои да е срещал такива трабички.За сега карам само на газ и съм изключин на пълно помпата .Дали няма да се развали нещо по тръбопровода или по двигатела?Fiat Tempra 1.8 i.e. DOHC SW
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар