Вчера си строших колата Ударих скоростите и се строши стойката за тампона добре че беше интернета и телефоните на ХРИСТО от Ямбол И ВЕСКО от Бургас. От магазина на христо взех нова част и с помоща но Веско Днес я смених .Сега колата е със сменена част /само че няма кой да ми плати труда за смяната като работа без пари много ме е яд :D /Не качвайте колите на тротоарите като е ниска колата като моята неща го това спортно окачване./ДОБРЕ ЧЕ ИМА ТЕЗИ ТЕЛЕФОНИ ВЪВ ФОРУМА / вършат добра работа при нужда.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Строши се колата / но добре че са приятелите от форума
Collapse
X
-
Re: Строши се колата / но добре че са приятелите от форума
kluchar написа:Вчера си строших колата Ударих скоростите и се строши стойката за тампона добре че беше интернета и телефоните на ХРИСТО от Ямбол И ВЕСКО от Бургас от магазина на христо взех нова част и с помоща но Веско Днес я смених .Сега колата е със сменена част /само че няма кой да ми плати труда за смяната като работа без пари много ме е яд :D / не качваите колите на тротуарите като е ниска колата като моята неща го това спортно окачване/ДОБРЕ ЧЕ ИМА ТЕЗИ ТЕЛЕФОНИ ВЪВ ФОРУМА / вършат добра работа при нуждаVIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар