Ми ако може да ми покажете схема или направо да ми обясните как се свалят тия огледала..мерси предварително!
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
пунто...страничните огледала...смяна...как?
Collapse
X
-
Ами ... става почти лесно ... отвътре на вратата има една триъгълна пласмеса, която е декоративна и ако са механични огледалата през нея се подава лостчето за регулиране. пластмасата се държи на щипки към вратата и внимателно да не счупиш някоя. След като я свалиш виждаш на вратата три болта които се развиват и свалят с което процедурата е готова . Огледалото се изважда и това е.Ако не си разбрал нещо питай ....Поздрави ИвайлоTempra 1.6 i.e. S Lybra 1.8 vvt lx 088 9 242 369
-
lu40 написа:При мен на Темпрата има гайка,която е под маншона на лоста за регулиране.Трябва първо тя да се развие,чак тогава може да се свали триъгълната пластмаса.УспехEx. Grande Punto Driver
Коментар
-
Ето един линк: http://www.fiat-bg.org/forum/viewtop...66Темата е за огледалото посредата, но по-надолу съм постнал снимки от ръководството за страничните огледала.Дано ти помогне. Това е за Брава. Предполагам на Пунто е същото.FIAT Brava 1.4 SX CLIMA [09/1998]
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар