Изгоря ми релето на фаровете за мъгла. Търсих навсякъде, но не намерих. Мисля докато намеря ново, да вържа накъсо контактите на това. Аз и без това ги държа постоянно включени. Но не съм сигурен дали това е разумно. Как мислите, може ли да стане някоя беля, ако направя така?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Реле за фаровете за мъгла
Collapse
X
-
Благодаря на всички, които ме посъветваха да не правя глупостиДнес намерих релета на цели две места - в един магазин за фиат за 20 лв и при един майстор по електриката за 8 лв. Сложих го - всичко е ОК.А аз държах толкова на тия фарове, защото късите ми не са добре регулирани и без халогените нищо не виждам.
Пунто 75 1.2 MPI '94
Коментар
-
Не съм много сигурен, но мисля че е зад жабката.Alfa Romeo 159 1.9 JTDM'07
Fiat Linea 1.3 Multijet'08
Fiat Doblo 1.9 (товарно магаренце)
http://forum.fiat-bg.org
Коментар
-
IDOLBIOS написа:...Още ли неси го намерил гадното реленцеПрез седмицата не остава време за човъркане по колата, ама събота-неделя...Може да се окаже, че проблемът не е в релето, но аз съм длъжен да проверя. Пък и ми се струва най-вероятно: известно време, след като включех фаровете, те не светваха веднага, а след няколко секунди. Сега вече - хич. Най-логично ми се струва да е релето (не че не може и друго да е, де).Абе назландисвам се - нали не е тупнал тупанът (няма много мъгла тези дни) :D...
Там е релето - най-лявото. Днес свалих капачката в жабката, извадих релетата, отворих ги, пръснах ги с контактен спрей (въпреки че видимо бяха абсолютно чисти), обратно по местата - и вече имам фарове за мъгла. Сега чакам мъглата. :D
ex FIAT Stilo 1,9 JTD Dynamic 3 врати
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар