Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Реле за фаровете за мъгла

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Реле за фаровете за мъгла

Изгоря ми релето на фаровете за мъгла. Търсих навсякъде, но не намерих. Мисля докато намеря ново, да вържа накъсо контактите на това. Аз и без това ги държа постоянно включени. Но не съм сигурен дали това е разумно. Как мислите, може ли да стане някоя беля, ако направя така?
    Пунто 75 1.2 MPI '94

Тук при "Италианеца" има релета по 5 кинта втора ръка, но гледам че си от В.Търново А това което си намислил да го правиш, не ми се струва много "читава" история ...

Коментар

Mitko е много прав .... купи си каквото и де е със същия цокъл 12V/20A е релето .... но не свързвай на късо както си решил ...
      Tempra 1.6 i.e. S Lybra 1.8 vvt lx 088 9 242 369

Коментар

РЕ РЕЛЕ

Провери на моргата доГаброво.Питаи Цецо 0888407407
        Tempra 1.6 i.e SW

Коментар

Благодаря на всички, които ме посъветваха да не правя глупости Днес намерих релета на цели две места - в един магазин за фиат за 20 лв и при един майстор по електриката за 8 лв. Сложих го - всичко е ОК.А аз държах толкова на тия фарове, защото късите ми не са добре регулирани и без халогените нищо не виждам.
          Пунто 75 1.2 MPI '94

Коментар

А къде точно се намира въпросното реле на Брава?
            ex FIAT Stilo 1,9 JTD Dynamic 3 врати

Коментар

Не съм много сигурен, но мисля че е зад жабката.
              Alfa Romeo 159 1.9 JTDM'07
              Fiat Linea 1.3 Multijet'08
              Fiat Doblo 1.9 (товарно магаренце)
              http://forum.fiat-bg.org

Коментар

Pecho написа:
                А къде точно се намира въпросното реле на Брава?
                Още ли неси го намерил гадното реленце

Коментар

IDOLBIOS написа:
                  ...Още ли неси го намерил гадното реленце
                  Не съм го търсил. През седмицата не остава време за човъркане по колата, ама събота-неделя...Може да се окаже, че проблемът не е в релето, но аз съм длъжен да проверя. Пък и ми се струва най-вероятно: известно време, след като включех фаровете, те не светваха веднага, а след няколко секунди. Сега вече - хич. Най-логично ми се струва да е релето (не че не може и друго да е, де).Абе назландисвам се - нали не е тупнал тупанът (няма много мъгла тези дни) :D... Там е релето - най-лявото. Днес свалих капачката в жабката, извадих релетата, отворих ги, пръснах ги с контактен спрей (въпреки че видимо бяха абсолютно чисти), обратно по местата - и вече имам фарове за мъгла. Сега чакам мъглата. :D
                  ex FIAT Stilo 1,9 JTD Dynamic 3 врати

Коментар

Working...
                  X