Лагери на макферсона.шарнири на носачи,кормилна кутия и малко фитнес.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Много зор с волана
Collapse
X
-
FGRC написа:Инжектирай всички шарнири и накрайници през гумените маншони с моторно масло и виж дали волана ще олекне. Успех.http://www.000webhost.com/151472.html <- безплатен хостинг без реклами
Peugeot 206 1.4 Hdi 2005 Ex: PUNTO 1.3 16v MULTIJET
FIAT БРАВО 1.2 16v
ФИАТ БРАВО 1.6 16v - трагично размазано
FIAT Punto 99` 1.2 - втората; Ford Orion 1.8 D- първата
Коментар
-
ее,то бива всички да са карали коли с хидравлика и да не се сетят ...на колегата му е за смяна рейката.Това е с две думи при положение,че шарнирите му са оригинални а не правени.1. Вариант за трудно въртене и тресене е износен гребен вътре в рейката.Особено ако има точно определено положение в което се изисква още по -голямо усилие,усеща се запъване и прескачане...2.Варинт за тресене има и при липса или изпуснало амортисьорче към рейката.Сега може да сгреша за пунто,но на немските коли преди задължително слагаха такова амортисьорче към рейката,което обира ударите и спомага за връщането на волана при навиване.3. Вариант е и едно лагерче на оста,но там нямам поглед при износване какви са симптомите.4. Вариант са и много стегнати шарнири.За секторна кутия нищо не мога да кажа,виждал съм само ладова. И понеже имам едно правило,че проблема е първото което се сетиш ми хрумна,че рейката ти е сменена.По симптомите ти съдя,че или са ти монтирали на колата рейка за хидравлика,или си имал хидравлика,махнали са я но са ти оставили старата рейка. При всички изписани случаи лечението е едно-нова стара рейка.Естествено ако можеш да вземеш и да пробваш преди да платиш ще е мого готино,за да не ме сърби после някъде...Успех!
Коментар
-
Аз съм със същото пунто 1,2 75 и си е същата мъка при въртенето на място. Да на мосЮ геврека се върти по-лесно (не се шегувам). Имах същите съмнения като теб, ходих на майстори, всичко е наред. Накрая свикнах, че се върти трудно...Play Golf ,but not drive golf!!!
Brava 1,6 16V 99' с ФОБОС
C4 1,4 16V 2007- Stag 300 Premium
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар