Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Много зор с волана

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Лагери на макферсона.шарнири на носачи,кормилна кутия и малко фитнес.
    Fiat Stilo 1,9 jtd 115.Audi A4 AFN 110.Astra GTC 19 DTH 150 HP

Коментар

Ами имам един познат ама той е все зает та ще видя кога ще го хвана да я огледа иначе какво по точно трябва да се гледа имам канал ако мога да свърша някаква и аз
      Карайте разумно човешкият живот е мнoго мил и скъп
      Fiat Punto 1.2MPI 75 SX 1997г.

Коментар

Посочил съм ти вероятните места за проблема който описваш.

Коментар

FGRC написа:
          Посочил съм ти вероятните места за проблема който описваш.
          Благодаря колега ще ги проверя и ще пиша но не знам кога...

Коментар

Вчера с моя познат проверихме всичко отдолу та не намери нищо което да задържа волана каза че всичко е в ред и че аз съм бил слаб в ръцете :D явно трябва да походя малко на фитнес благодаря ви за помощта

Коментар

Инжектирай всички шарнири и накрайници през гумените маншони с моторно масло и виж дали волана ще олекне. Успех.

Коментар

FGRC написа:
                Инжектирай всички шарнири и накрайници през гумените маншони с моторно масло и виж дали волана ще олекне. Успех.
                Ще ти отмие греста това масло. Ако са си наред не го прави, тва е в краен случай само.Сложи си по голям волан ( от фиат дукато примерно) и фитнес....
                http://www.000webhost.com/151472.html <- безплатен хостинг без реклами
                Peugeot 206 1.4 Hdi 2005 Ex: PUNTO 1.3 16v MULTIJET
                FIAT БРАВО 1.2 16v
                ФИАТ БРАВО 1.6 16v - трагично размазано
                FIAT Punto 99` 1.2 - втората; Ford Orion 1.8 D- първата

Коментар

ее,то бива всички да са карали коли с хидравлика и да не се сетят ...на колегата му е за смяна рейката.Това е с две думи при положение,че шарнирите му са оригинални а не правени.1. Вариант за трудно въртене и тресене е износен гребен вътре в рейката.Особено ако има точно определено положение в което се изисква още по -голямо усилие,усеща се запъване и прескачане...2.Варинт за тресене има и при липса или изпуснало амортисьорче към рейката.Сега може да сгреша за пунто,но на немските коли преди задължително слагаха такова амортисьорче към рейката,което обира ударите и спомага за връщането на волана при навиване.3. Вариант е и едно лагерче на оста,но там нямам поглед при износване какви са симптомите.4. Вариант са и много стегнати шарнири.За секторна кутия нищо не мога да кажа,виждал съм само ладова. И понеже имам едно правило,че проблема е първото което се сетиш ми хрумна,че рейката ти е сменена.По симптомите ти съдя,че или са ти монтирали на колата рейка за хидравлика,или си имал хидравлика,махнали са я но са ти оставили старата рейка. При всички изписани случаи лечението е едно-нова стара рейка.Естествено ако можеш да вземеш и да пробваш преди да платиш ще е мого готино,за да не ме сърби после някъде...Успех!

Коментар

Благодаря колеги ще се ровя пак ама нека се оправи времето че с този сняг... но докато е снежно съм добре все едно съм с хидравлика :D

Коментар

Аз съм със същото пунто 1,2 75 и си е същата мъка при въртенето на място. Да на мосЮ геврека се върти по-лесно (не се шегувам). Имах същите съмнения като теб, ходих на майстори, всичко е наред. Накрая свикнах, че се върти трудно...
                      Play Golf ,but not drive golf!!!
                      Brava 1,6 16V 99' с ФОБОС
                      C4 1,4 16V 2007- Stag 300 Premium

Коментар

Working...
                      X