Моя двигател е същия,нямам клима нямам и хидравлика обаче страшно много лесно ми се върти воана(с оргиналното кормило е не от икарус )Малцината хора които са я карали не вярват,че няма хидравлика! При положение,че сега съм с гуми 185/60/14 и пак нямам никакъв проблем,кормилото се върти без никакви усулия! Направо се чудя на колегата защо при него се получава така....
Не може да е от каренцата и на мен сега едно ми потраква от време на време и няма да е вечно ще го сменям другата седмица! абе колега я закарай колата на канал и виж самата рейка маншоните омаслени ли са или са сухи.Да я закараш на сервиз пак не иде там си ги бозаят из пръстите Yellow_Flash_Colorz_PDT_37 виж качи я на 2 крика предницата и виж дали пак ще се върти воана трудно като предницата е в въздоха! Не знам това ми щукна като идея може и да е налудничево ама.......не може да го има това нещо.Его днеска се прибирах от Средец бях натоварен до дупка с багаж като сложиш и още 4 човека и пунтака клекна и даже още по-леко ми се въртеше воана не знам при тебе какво може да е вече?!?! Но ще ледя темата с интерес защото още един познат плаче от тоя проблем вече месец
Не може да е от каренцата и на мен сега едно ми потраква от време на време и няма да е вечно ще го сменям другата седмица! абе колега я закарай колата на канал и виж самата рейка маншоните омаслени ли са или са сухи.Да я закараш на сервиз пак не иде там си ги бозаят из пръстите Yellow_Flash_Colorz_PDT_37 виж качи я на 2 крика предницата и виж дали пак ще се върти воана трудно като предницата е в въздоха! Не знам това ми щукна като идея може и да е налудничево ама.......не може да го има това нещо.Его днеска се прибирах от Средец бях натоварен до дупка с багаж като сложиш и още 4 човека и пунтака клекна и даже още по-леко ми се въртеше воана не знам при тебе какво може да е вече?!?! Но ще ледя темата с интерес защото още един познат плаче от тоя проблем вече месец
Ами като взех колата я огледах от долу и от единия маншон хвърляше грес че се бе скъсала скобата но взех друга скоба сложих една шепа грес и с новата скоба всичко се оправи,а пък за криковете-като имаше сняг се въртеше все едно е с хидравлика.Какво ще кажете за гуми 155/70/13
Карайте разумно човешкият живот е мнoго мил и скъп
Fiat Punto 1.2MPI 75 SX 1997г.
Не с ел усилвател е пунто 2 (след 2000г) проблема ти е другаде но от разстояние е много трудно а и по познанията ти явно няма да се справиш. За това е по добре да помолиш някои които разбира да огледа реиката и кормилните накраиници за луфтове и задържания.
Коментар