Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Много зор с волана

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

кола

Да пък има климатик
    КЛЮЧАРА е тук – https://goo.gl/maps/GvEGbSeq7nk
    Пунто http://www.punto.mysteria.cz/puntoMk1/schema7.htm
    http://www.autoinfo24.ru/rukovodstva.../inomarki/fiat

Коментар

Ами ще мисля нещо че така много зор при маневрите а 13-ки гуми мога ли да и сложа и какъв размер да са ако може да ми препоръчате нещо
      Карайте разумно човешкият живот е мнoго мил и скъп
      Fiat Punto 1.2MPI 75 SX 1997г.

Коментар

Моя двигател е същия,нямам клима нямам и хидравлика обаче страшно много лесно ми се върти воана(с оргиналното кормило е не от икарус )Малцината хора които са я карали не вярват,че няма хидравлика! При положение,че сега съм с гуми 185/60/14 и пак нямам никакъв проблем,кормилото се върти без никакви усулия! Направо се чудя на колегата защо при него се получава така....

Коментар

Незнам но имам чувството че на баща ми на москвича по лесно се варти

Коментар

Не видях да си споменал някъде с какви гуми си колега?

Коментар

А сега се сетих че при завой кормилото леко започва да трепти все едно има крива гума незнам какво е де но може и да има някакъв проблем

Коментар

цено написа:
                Не видях да си споменал някъде с какви гуми си колега?
                Гумите са стандартни 165/65/14 незнам колко по малки може да се слагат

Коментар

и пак не трябва да имаш тоя зор?!?!Хм интересна работа....

Коментар

Казаха ми че имало на самия волан някакви лагерчета и като карам по дупките волана топурка в ръцете ми маже ли това да оказва някакво влияние

Коментар

Да но едва ли се върти трудно от тях.
                      http://www.000webhost.com/151472.html <- безплатен хостинг без реклами
                      Peugeot 206 1.4 Hdi 2005 Ex: PUNTO 1.3 16v MULTIJET
                      FIAT БРАВО 1.2 16v
                      ФИАТ БРАВО 1.6 16v - трагично размазано
                      FIAT Punto 99` 1.2 - втората; Ford Orion 1.8 D- първата

Коментар

Не може да е от каренцата и на мен сега едно ми потраква от време на време и няма да е вечно ще го сменям другата седмица! абе колега я закарай колата на канал и виж самата рейка маншоните омаслени ли са или са сухи.Да я закараш на сервиз пак не иде там си ги бозаят из пръстите Yellow_Flash_Colorz_PDT_37 виж качи я на 2 крика предницата и виж дали пак ще се върти воана трудно като предницата е в въздоха! Не знам това ми щукна като идея може и да е налудничево ама.......не може да го има това нещо.Его днеска се прибирах от Средец бях натоварен до дупка с багаж като сложиш и още 4 човека и пунтака клекна и даже още по-леко ми се въртеше воана не знам при тебе какво може да е вече?!?! Но ще ледя темата с интерес защото още един познат плаче от тоя проблем вече месец

Коментар

цено написа:
                          Не може да е от каренцата и на мен сега едно ми потраква от време на време и няма да е вечно ще го сменям другата седмица! абе колега я закарай колата на канал и виж самата рейка маншоните омаслени ли са или са сухи.Да я закараш на сервиз пак не иде там си ги бозаят из пръстите Yellow_Flash_Colorz_PDT_37 виж качи я на 2 крика предницата и виж дали пак ще се върти воана трудно като предницата е в въздоха! Не знам това ми щукна като идея може и да е налудничево ама.......не може да го има това нещо.Его днеска се прибирах от Средец бях натоварен до дупка с багаж като сложиш и още 4 човека и пунтака клекна и даже още по-леко ми се въртеше воана не знам при тебе какво може да е вече?!?! Но ще ледя темата с интерес защото още един познат плаче от тоя проблем вече месец
                          Ами като взех колата я огледах от долу и от единия маншон хвърляше грес че се бе скъсала скобата но взех друга скоба сложих една шепа грес и с новата скоба всичко се оправи,а пък за криковете-като имаше сняг се въртеше все едно е с хидравлика.Какво ще кажете за гуми 155/70/13

Коментар

Колега колко са ти напомпани гумите би ли споделил?
                            ФИАТ БРАВО 1.8 16V GT
                            ФИАТ БРАВА 1.8 16V 1997г

Коментар

eh4ev07 написа:
                              Колега колко са ти напомпани гумите би ли споделил?
                              Ами не ги оставям да падат под 2.3 не е от това а възможно ли е да имам такъв електрически усилвател и да не работи нещо

Коментар

Не с ел усилвател е пунто 2 (след 2000г) проблема ти е другаде но от разстояние е много трудно а и по познанията ти явно няма да се справиш. За това е по добре да помолиш някои които разбира да огледа реиката и кормилните накраиници за луфтове и задържания.
                                ФИАТ БРАВО 1.8 16V GT
                                ФИАТ БРАВА 1.8 16V 1997г

Коментар

Working...
                                X