Здравейте.Търся си евтина и икономична кола(до 3000).Спрял съм се на Bravo JTD i PUNTO2 JTD.Основните ми изисквания са нисък разход на гориво,климатик и абс.Предишната кола беше пак браво(хгт) и още много ми грабват окото.Та колеги моля за съвет кое да избера?Предимно градско ще се кара.Какъв разход дават двата автомобила градско?Какво е обслужването(скъпо,евтино),минуси,плюсове-а бе с една дума всичко.. :D
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Колебание м/у Fiat Bravo и Пунто
Collapse
X
-
emzo написа:Търсиш Браво JTD100.Между Пунто и Браво - Бравото е по-широко и по-добре вози и с по-евтина поддръжка.Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)
Коментар
-
това за по евтината подръжка малко се изсилихтеPunto 1.2 75 ELX `97 /BRC Lambda Control/-продава се на части!!
Втората......пак същата!
(_-_)______////_______(_-_)
Punto75-Вече на жената!
Третата =Ино и шес= LPG POWER STAG Stilo MW 2004
Коментар
-
Много си зависи от натиска на кракът ти също и от сезона (лято, зима). Но като се замисля ако ще се кара основно градско, алтернатива ти е бензин/LPG,CNG.Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)
Коментар
-
Според мен ако ще се кара основно в града търси алтернативно решение. Дизела силата му и от към разход и вървене е извън града.Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
Коментар
-
Поне за момента комбинацията бензин/метан остава най-евтина, но с много условности. Вина ги има едно "НО".Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар