Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Колебание м/у Fiat Bravo и Пунто

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Колебание м/у Fiat Bravo и Пунто

Здравейте.Търся си евтина и икономична кола(до 3000).Спрял съм се на Bravo JTD i PUNTO2 JTD.Основните ми изисквания са нисък разход на гориво,климатик и абс.Предишната кола беше пак браво(хгт) и още много ми грабват окото.Та колеги моля за съвет кое да избера?Предимно градско ще се кара.Какъв разход дават двата автомобила градско?Какво е обслужването(скъпо,евтино),минуси,плюсове-а бе с една дума всичко.. :D

като цяло моторите са еднакви,само че на бравото е 105 кс,а на пунтото е 80.разликата е софтуерна.аз лично ще предпочета пунтото защото има избор и с 4 врати.пунтото е 1 идея по-икономично(едва забележимо)

Коментар

Търсиш Браво JTD100.Между Пунто и Браво - Бравото е по-широко и по-добре вози и с по-евтина поддръжка.
      F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

emzo написа:
        Търсиш Браво JTD100.Между Пунто и Браво - Бравото е по-широко и по-добре вози и с по-евтина поддръжка.
        +1
        Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
        Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)

Коментар

това за по евтината подръжка малко се изсилихте
          Punto 1.2 75 ELX `97 /BRC Lambda Control/-продава се на части!!
          Втората......пак същата!
          (_-_)______////_______(_-_)
          Punto75-Вече на жената!
          Третата =Ино и шес= LPG POWER STAG Stilo MW 2004

Коментар

Ами не мисля, щом говорим за JTD, значи е МК2
            F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

Какъв разход дават 2-та автомобила градско?

Коментар

8-9 jtd1056.5-7 jtd100 за Пловдив, лично засичанеЗа пунто не мога да кажа.
                F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

Много си зависи от натиска на кракът ти също и от сезона (лято, зима). Но като се замисля ако ще се кара основно градско, алтернатива ти е бензин/LPG,CNG.
                  Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)

Коментар

И аз това съм си го мислил за 1.2 мотора на пунто,но с газовата ще ми излезе доста солено да не говорим,че пак ще си гори прилично..

Коментар

Според мен ако ще се кара основно в града търси алтернативно решение. Дизела силата му и от към разход и вървене е извън града.

Коментар

Метан?

Коментар

Поне за момента комбинацията бензин/метан остава най-евтина, но с много условности. Вина ги има едно "НО".

Коментар

emzo написа:
                            8-9 jtd1056.5-7 jtd100 за Пловдив, лично засичанеЗа пунто не мога да кажа.
                            Jtd не е ли един мотор 105?Тези разходи градско каране ли са?

Коментар

Градско са и конкретно в ПЛД.
                              F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

Working...
                              X