Пунто 1,2 75кс Нормално ли е да гори масло и колко?За 6000 км долях 1л 10/40 IGOL.Каква може да е причината?
ако искаш задълбочен отговор - едва ли ще ти хареса съдържанието му Но все пак някой колега може да се навие да ти обясни защо ти гори масълце колата ... А иначе карай си и не се стряскай, до като започне да ти гори по 1л на 1000км ще си разбрал защо и как...
Alfa 156 1.8 TS 16V 144hp
--- в сърцето завинаги... ---
Fiat Tipo 1.4 DGT karb. 78hp
Има все пак някакъв шанс и за теч. Проверил ли си какво е състоянието под колата. Примерно масления филтър ако не е стегнат винаги натаява или някоя гарнитурка. Другото наистина е ... кофти като се почне от "гумички" та се стигне до ... по-голям ремонт
мале-мале!!!! Абе сменях гарн. на капака ама чак толкова?А иначе-сложих газ-варви-пушка!!И няма видими течове-лоша работа!!
не се притеснявай толкова, моето уно като го купих гореше 1,5 л на 10 хил сега след близо 110хил пак си гори толкова най много 100г да е качило така че карай със хубаво масло и нема да се плашиш
TEMPRA 1.8 SW.SLX-продадена и заменена със БМВ 318TDS
UNO 1.0 FIRE
10 - 40 май е полусинтетика. ако колицата ти е на 150 000 км. или повече ми се струва нормално да ти изгори толкова за 6 000 км. ако сложиш минерално сигурно няма да го пипа изобщо или поне ще падне на половина.
10 - 40 май е полусинтетика. ако колицата ти е на 150 000 км. или повече ми се струва нормално да ти изгори толкова за 6 000 км. ако сложиш минерално сигурно няма да го пипа изобщо или поне ще падне на половина.
Моята е на истински 200 000 карам 0w40 Mobil1 и не ми гори (само капе) Така, че дотук с горенето на синтетика от стари коли. Не е нормално.
Моята е на истински 200 000 карам 0w40 Mobil1 и не ми гори (само капе) Така, че дотук с горенето на синтетика от стари коли. Не е нормално.
това означава ли че от смяна до смяна не доливаш ? дори и да е така малките мотори като кубатура се карат в 90 % с педала в пода, и си мисля че е нормално да гори. но трябва да започне да гори по 5 литра на 10 000 км. за да ми мине през акъла основен ремонт.
Карам служебен Орел Корса с 1000 кубика мотор и не пада под 4000 оборота, особено на магистралата Слага му се масло 0W30 и събира точно 2.7л. От смяна до смяна (15К км) почти не пипа маслото Същата кола на един колега на същите км харчи 2л. за 15К км, как става това От сглобка до сглобка има голяма разлика
Колегата има в предвид, че тогава се е стекло всичкото масло и ниивото по щека е най-високо! Най-вероятно си за смяна на гумички на клапаните - не е болка за умиране а и не е скъпо! Смени си ги преди следващата смяна на масло. Ако няма течове първо от там се почва.Успех!
Колегата има в предвид, че тогава се е стекло всичкото масло и ниивото по щека е най-високо! Най-вероятно си за смяна на гумички на клапаните - не е болка за умиране а и не е скъпо! Смени си ги преди следващата смяна на масло. Ако няма течове първо от там се почва.Успех!
ако при първо палене сутрин не пропушва първоначално, значи гумичките са наред и няма смисъл да се набутваш с пари за смяната им
TEMPRA 1.8 SW.SLX-продадена и заменена със БМВ 318TDS
UNO 1.0 FIRE
Един съвет и от мен, ако го приемеш разбира се.Смени маслото с MOTUL 15W-50 и виж дали ще има някаква разлика в разхода/на масло/.Маслото е много качествено и е ПОЛУСИНТЕТИЧНО.Но определено не ти препоръчвам да караш с минерални бълвочи, независимо от коя марка са!
Коментар