Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

до колегите от Русе

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

до колегите от Русе

колеги имах телефония номер на един ама го изгубих от русе името му е АНГЕЛ ТОДОРОВ КЕСИМОВ.ако може някой да провери в телефония указател за домашния му номер.претполагам че няма да има много хора с тези имена.БЛАГОДАРЯ ПРЕДВАРИТЕЛНО
    brava 1.4 12v.sx
    drive fast or go home

тел 144 тел. справки http://www.btc.bg/online/cgi-bin/wpd.cgiп.п. А с какво се занимава господина или къде работи? по лесно е да се намери фирмата в която работи и после и него ...п.п. п.п. А защо ти трябва .. да не би да .... п.п. п.п. п.п. Ако фамилията е вярна мисля че нито той нито жена му /ако има/ имат БТК телефон.
    Tempra 1.6 i.e. S Lybra 1.8 vvt lx 088 9 242 369

Коментар

БТК имат една услуга, която струва 10 лв да не те включват в указатеил и още 10лв да не дават справка за твоя телефон. Ако твоя човек ги е дал тези пари, "посмъртно" не може да го намериш!
      Брава 1.6 16V ELX
      Пунто 1.2 60 S.S.Cult - на жената

Коментар

ivo написа:
        тел 144 тел. справки http://www.btc.bg/online/cgi-bin/wpd.cgiп.п. А с какво се занимава господина или къде работи? по лесно е да се намери фирмата в която работи и после и него ...п.п. п.п. А защо ти трябва .. да не би да .... п.п. п.п. п.п. Ако фамилията е вярна мисля че нито той нито жена му /ако има/ имат БТК телефон.
        Абе някой ще ми каже ли как работи новия on-line указател на БТК. Преди си беше чудесен но от както го промениха и моя си номер не откривам даже.
        Punto SX 1.1 55

Коментар

Абе познавам поне двама със собствено име Ангел ама на единия не му знам фамилията. Ако кажеш от кой квартал е - все ще се намерят познати дето могат да те свържат с него. Може да стане и по инфо какъв служебен или личен автомобил кара ако ги знаеш ...
          Брава 1,6 16V; Джанти 16-ки - по договаряне - 4 бр.:
          http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?t=88126

Коментар

niko_ymn написа:
            Абе познавам поне двама със собствено име Ангел ама на единия не му знам фамилията. Ако кажеш от кой квартал е - все ще се намерят познати дето могат да те свържат с него. Може да стане и по инфо какъв служебен или личен автомобил кара ако ги знаеш ...
            занимава се майче с кокошки(отглежда пилета) и е на 53 -54години.жена му се казва таня а незнам колко деца има знам че сина му е в англия.мисля че има 2 нисана съни 1.7 дизел 89-90 г модел.колеги ако имате тел.указатели пуснете ми телефоните на хората с това име ( АНГЕЛ ТОДОРОВ КЕСИМОВ ИЛИ РУМЯНА КЕСИМОВА) па като се видиме някога на някоя сбирка е от мен
            brava 1.4 12v.sx
            drive fast or go home

Коментар

занимава се майче с кокошки(отглежда пилета) и е на 53 -54години.жена му се казва таня а незнам колко деца има знам че сина му е в англия.мисля че има 2 нисана сьни 1.7 дизел 89-90 г модел.колеги ако имате тел.указатели пуснете ми телефоните на хората с това име ( АНГЕЛ ТОДОРОВ КЕСИМОВ ИЛИ РУМЯНА КЕСИМОВА) па като се видиме някога на някоя сбирка е от мен
              Колега,мисля,че това търсиш...изкарах го от тел.указател .РУМЯНА КЕСИМОВА ЕТ 082/845780 ГР. РУСЕ УЛ.ТУЛЧА, АДРЕС ПОКРИТ ПАЗАР п.к.7000
              Ex. Grande Punto Driver

Коментар

vesko.t написа:
                занимава се майче с кокошки(отглежда пилета) и е на 53 -54години.жена му се казва таня а незнам колко деца има знам че сина му е в англия.мисля че има 2 нисана съни 1.7 дизел 89-90 г модел.колеги ако имате тел.указатели пуснете ми телефоните на хората с това име ( АНГЕЛ ТОДОРОВ КЕСИМОВ ИЛИ РУМЯНА КЕСИМОВА) па като се видиме някога на някоя сбирка е от мен
                Колега,мисля,че това търсиш...РУМЯНА КЕСИМОВА ЕТ 082/845780 ГР. РУСЕ УЛ.ТУЛЧА, АДРЕС ПОКРИТ ПАЗАР п.к.7000
                МЕРСИ ИМАШ ОТ МЕН
                brava 1.4 12v.sx
                drive fast or go home

Коментар

КЛЕРАТ Еднолично ООДНОВЕЛ-АНГЕЛ КЕСИМОВ Едноличен търговецЕГН/ЕФН: 520408ххххИме: АНГЕЛ ТОДОРОВ КЕСИМОВАдрес: ГР.РУСЕ КВ. ВЪЗРАЖДАНЕ, БЛ. МАРИН ДРИНОВ, ВХ.А, ЕТ.2факс сл. 082/484849тел. сл. 082/484846тел. 082/841387тел. сл. 0898544736

Коментар

РУМЯНА КЕСИМОВА Едноличен търговецЕГН/ЕФН: 500314ххххИме: РУМЯНА ДЕЧКОВА КЕСИМОВААдрес: ГР.РУСЕ УЛ.ПОРУЧИК КРЪСТЕНЯКОВ 009 03тел. сл./дом. 082/484801

Коментар

Иво, следващият път остави колата в къщи, че като гледам колко бира ще пиеш просто и после
                      FIAT Tipo Completo S 1.4 i.e. 160EP55A 836A4.000
                      ECU BOSCH 261 203 511; газова BRC

Коментар

Ако не го намерите на посочените адреси, го потърсете в с.Ново село - там ще го намерите 100%
                        no pain no pain

Коментар

Working...
                        X