колеги имах телефония номер на един ама го изгубих от русе името му е АНГЕЛ ТОДОРОВ КЕСИМОВ.ако може някой да провери в телефония указател за домашния му номер.претполагам че няма да има много хора с тези имена.БЛАГОДАРЯ ПРЕДВАРИТЕЛНО
тел 144 тел. справки http://www.btc.bg/online/cgi-bin/wpd.cgiп.п. А с какво се занимава господина или къде работи? по лесно е да се намери фирмата в която работи и после и него ...п.п. п.п. А защо ти трябва .. да не би да .... п.п. п.п. п.п. Ако фамилията е вярна мисля че нито той нито жена му /ако има/ имат БТК телефон.
БТК имат една услуга, която струва 10 лв да не те включват в указатеил и още 10лв да не дават справка за твоя телефон. Ако твоя човек ги е дал тези пари, "посмъртно" не може да го намериш!
тел 144 тел. справки http://www.btc.bg/online/cgi-bin/wpd.cgiп.п. А с какво се занимава господина или къде работи? по лесно е да се намери фирмата в която работи и после и него ...п.п. п.п. А защо ти трябва .. да не би да .... п.п. п.п. п.п. Ако фамилията е вярна мисля че нито той нито жена му /ако има/ имат БТК телефон.
Абе някой ще ми каже ли как работи новия on-line указател на БТК. Преди си беше чудесен но от както го промениха и моя си номер не откривам даже.
Абе познавам поне двама със собствено име Ангел ама на единия не му знам фамилията. Ако кажеш от кой квартал е - все ще се намерят познати дето могат да те свържат с него. Може да стане и по инфо какъв служебен или личен автомобил кара ако ги знаеш ...
Абе познавам поне двама със собствено име Ангел ама на единия не му знам фамилията. Ако кажеш от кой квартал е - все ще се намерят познати дето могат да те свържат с него. Може да стане и по инфо какъв служебен или личен автомобил кара ако ги знаеш ...
занимава се майче с кокошки(отглежда пилета) и е на 53 -54години.жена му се казва таня а незнам колко деца има знам че сина му е в англия.мисля че има 2 нисана съни 1.7 дизел 89-90 г модел.колеги ако имате тел.указатели пуснете ми телефоните на хората с това име ( АНГЕЛ ТОДОРОВ КЕСИМОВ ИЛИ РУМЯНА КЕСИМОВА) па като се видиме някога на някоя сбирка е от мен
занимава се майче с кокошки(отглежда пилета) и е на 53 -54години.жена му се казва таня а незнам колко деца има знам че сина му е в англия.мисля че има 2 нисана сьни 1.7 дизел 89-90 г модел.колеги ако имате тел.указатели пуснете ми телефоните на хората с това име ( АНГЕЛ ТОДОРОВ КЕСИМОВ ИЛИ РУМЯНА КЕСИМОВА) па като се видиме някога на някоя сбирка е от мен
Колега,мисля,че това търсиш...изкарах го от тел.указател .РУМЯНА КЕСИМОВА ЕТ 082/845780 ГР. РУСЕ УЛ.ТУЛЧА, АДРЕС ПОКРИТ ПАЗАР п.к.7000
занимава се майче с кокошки(отглежда пилета) и е на 53 -54години.жена му се казва таня а незнам колко деца има знам че сина му е в англия.мисля че има 2 нисана съни 1.7 дизел 89-90 г модел.колеги ако имате тел.указатели пуснете ми телефоните на хората с това име ( АНГЕЛ ТОДОРОВ КЕСИМОВ ИЛИ РУМЯНА КЕСИМОВА) па като се видиме някога на някоя сбирка е от мен
Колега,мисля,че това търсиш...РУМЯНА КЕСИМОВА ЕТ 082/845780 ГР. РУСЕ УЛ.ТУЛЧА, АДРЕС ПОКРИТ ПАЗАР п.к.7000
Коментар