колеги имах телефония номер на един ама го изгубих от русе името му е АНГЕЛ ТОДОРОВ КЕСИМОВ.ако може някой да провери в телефония указател за домашния му номер.претполагам че няма да има много хора с тези имена.БЛАГОДАРЯ ПРЕДВАРИТЕЛНО
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
до колегите от Русе
Collapse
X
-
тел 144 тел. справки http://www.btc.bg/online/cgi-bin/wpd.cgiп.п. А с какво се занимава господина или къде работи? по лесно е да се намери фирмата в която работи и после и него ...п.п. п.п. А защо ти трябва .. да не би да .... п.п. п.п. п.п. Ако фамилията е вярна мисля че нито той нито жена му /ако има/ имат БТК телефон.Tempra 1.6 i.e. S Lybra 1.8 vvt lx 088 9 242 369
-
ivo написа:тел 144 тел. справки http://www.btc.bg/online/cgi-bin/wpd.cgiп.п. А с какво се занимава господина или къде работи? по лесно е да се намери фирмата в която работи и после и него ...п.п. п.п. А защо ти трябва .. да не би да .... п.п. п.п. п.п. Ако фамилията е вярна мисля че нито той нито жена му /ако има/ имат БТК телефон.Punto SX 1.1 55
Коментар
-
niko_ymn написа:Абе познавам поне двама със собствено име Ангел ама на единия не му знам фамилията. Ако кажеш от кой квартал е - все ще се намерят познати дето могат да те свържат с него. Може да стане и по инфо какъв служебен или личен автомобил кара ако ги знаеш ...brava 1.4 12v.sx
drive fast or go home
Коментар
-
занимава се майче с кокошки(отглежда пилета) и е на 53 -54години.жена му се казва таня а незнам колко деца има знам че сина му е в англия.мисля че има 2 нисана сьни 1.7 дизел 89-90 г модел.колеги ако имате тел.указатели пуснете ми телефоните на хората с това име ( АНГЕЛ ТОДОРОВ КЕСИМОВ ИЛИ РУМЯНА КЕСИМОВА) па като се видиме някога на някоя сбирка е от менEx. Grande Punto Driver
Коментар
-
vesko.t написа:занимава се майче с кокошки(отглежда пилета) и е на 53 -54години.жена му се казва таня а незнам колко деца има знам че сина му е в англия.мисля че има 2 нисана съни 1.7 дизел 89-90 г модел.колеги ако имате тел.указатели пуснете ми телефоните на хората с това име ( АНГЕЛ ТОДОРОВ КЕСИМОВ ИЛИ РУМЯНА КЕСИМОВА) па като се видиме някога на някоя сбирка е от менbrava 1.4 12v.sx
drive fast or go home
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар