с колко килограма се стяга главата на bravo 1,6 16купих гарнетура знам последователноста на стягане от средата на спиралая.Не знам с какво усилие се стяга или градуси.И с нещо маже ли се гарнитура преди монтажа благодаря предварително.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
с колко килограма се тяга главата на bravo 1,6 16v 98г
Collapse
X
-
Виж в AUTODATA , а не питай тук !!! Защото най-много да тръгнат да ти обясняват колко си тъп,че задаваш въпроси, един от недостатъците на БГ форумите..... !!! Поздрави.93' BMW E36 M40B16 - "калпазанин по пътя"
00' Fiat Bravo JTD 105 SX "SS.Steel/Trofeo" - Ръмжи и бега! (вече на бащата)
* * * * * * * * * * * * * *
Стигат ли ти парите, значи не ти стига въображението!!
-
pakumba написа:Tornado написа:4 daNm +90*+90*Не мазах с нищо преди 3 дни сменях на Браво 1,4.Поне с масло да я бях намазал.Прикачени файловеFiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата
Коментар
-
За болтовете на главата става вапрос но май не мога да намеря читава autodata теа глих една беше с вирус вътре другата пък архива беше повреден.И за това реших питам тук.Колега Synthy за капака на главата ли е. А за главата беше ми се скъсал ангренажния ремък минах с него 90 000 км и се скъса пущината наби ми всичките испускателни клапани.Ремонтирахме я главата и сега ще я монтирам но не знам с какво усилие да ги стягам тея болтове.
Коментар
-
Synthy написа:Tornado, малка грешка. Стяга се не на 3 паса, а на 4, както следва:20Nm40Nm+90*+90*Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата
Коментар
-
danzel написа:За болтовете на главата става вапрос но май не мога да намеря читава autodata теа глих една беше с вирус вътре другата пък архива беше повреден.И за това реших питам тук.Колега Synthy за капака на главата ли е. А за главата беше ми се скъсал ангренажния ремък минах с него 90 000 км и се скъса пущината наби ми всичките испускателни клапани.Ремонтирахме я главата и сега ще я монтирам но не знам с какво усилие да ги стягам тея болтове."За да чуеш, трябва да мълчиш." (Оджиън)
Nissan Primera WP12 QR20DE, ГИ, '03
Tempra 1.6 (EX), Dedra 1.8/16V (R.I.P.), Delta 1.6/16V (R.I.P.), Astra X16XEL (EX)
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар