Здравейте колеги вчера докато бях разкачил гуми и подкалници забелязах една част която съм снимал че е текло от нея масло и си мисля че е някакъв тампон на двигателя ама не съм много сигурен за това сега ще кача снимки и ще попитам вас как се казва часта така ли трябва да изглежда, цена и марка за нов ако трябва да се сменя, опасно ли е????
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Така ли трябва да изглежда тази част при Fiat Stilo 1,9JTD
Collapse
X
-
Да нека да бъда точен значи въпросният "тампон" който съм снимал е от дясната страна на автомобила, и над него е казанчето за охладителната течност. Въпроса ми е нормален ли този вид от снимките, маслен ли е тампона, номер и цена на тампона???Fiat Stilo 1,9 JTD 115hp 2002г.
Citroen Berlingo(B9) - 1.6HDI
Skoda Fabia 1,9 SDI (спънат кон) 2005г. бивша служебна
Renault Clio 1,5 DCI 2004-бивша
............
Коментар
-
Emzo май ти беше писал че си си качил Eper на Фиат, от къде го дръпна? Че аз се мъчих да тегля некви версии ама немога да ги инсталирам само за winxp са а аз съм с Vista. Искам по лесно да си намирам частите като номера и тем подобни за колата, та ако можеш да ми пратиш линк.Ама щом за тоя тампон ми викаш че няма страшно, ако се влоши може да се разберем да взема твоят че не ми се дават 200 кинта. Сега ще правя спирачките профилактика на спирачните апарати, смяна на преддни дискове с накладки + тампони на носачите + и да не забравя че трябва да си купувам 4-ри нови летни гуми. Абе консумативите си летят ко да правиш :DFiat Stilo 1,9 JTD 115hp 2002г.
............
Коментар
-
Пичове очаквах повече собственици на този модел да пишат и да се включат в темата. За мен така и неразбрах как трябва нормално да изглежда тампона, до какво може да доведе ако е скъсан и др.Fiat Stilo 1,9 JTD 115hp 2002г.
............
Коментар
-
FGRC написа:Тампона е за смяна. Струва ми се доста увиснал.Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
(\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.
Коментар
-
А колега Bankov оправих кабелите и станаха като заводски ама тоя тампон ме гризе откъм това че изглежда зле както се вижда на снимките, и се чудя по принцип как е при другите колеги как изглежда при тях, дали така е потънал надолу и за това пиша тука. Не се чудя какво да си сменя по колата спокойно че тя тая кола си е като втора жена, постоянно има капризи за задоволяване )))Fiat Stilo 1,9 JTD 115hp 2002г.
............
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар