нещо става с бравата ми харчи ми много бензин и газ и на малки обороти някой път ми прекасва смених кабели те също и свещите купих ги от хит-ко но старите свещи като ги свалих си бяха много добре като работи на обороти има някакво прекъсване (пукане )което се чува от гърнето,направи ми впечетление че като пипна тръбите на гърнето са топли а самото последно гърне е студено.ИМАМ И КАТАЛИЗАТОР.също и като подам рязко газ малко заглъхва и постепенно почва да набира.ходих преди 1 месец на диагностика във ванто-трейд и там ми казаха че всичко е добре само където разпределителниа вал е започнал да се износва но засега все още става.а количка та ми не харчи масло. ДАВАЙТЕ СЪВЕТИ
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
помагай те спешно
Collapse
X
-
На мен повече ми преличат симптоми на прецакан катализатор и целият вътре става на леш и започва да дейсва като моторна спирачка спира газовете и моторът няма от къде да изхвърли газовете и няма никаква хала .FIAT BRAVA 16.16V.ELX Абе, ако ме блъсне Селянин, важи ли Гражданската отговорност !
Коментар
-
Колега, мойта Брава се държи по абсолютно същия начин.Аз махнах катализатора и смених бобината и колата не се оправи.Ако държиш да смениш бобината мога да ти продам една от мойте две, но според мен проблема е другаде.Смених и бензиновата помпа, така че можеш да я изключиш и нея.Ако колегите имат други идеи нека да ги споделят.
Коментар
-
mitaka написа:Колега, мойта Брава се държи по абсолютно същия начин.Аз махнах катализатора и смених бобината и колата не се оправи.Ако държиш да смениш бобината мога да ти продам една от мойте две, но според мен проблема е другаде.Смених и бензиновата помпа, така че можеш да я изключиш и нея.Ако колегите имат други идеи нека да ги споделят.brava 1.4 12v.sx
drive fast or go home
Коментар
-
skier написа:ДНЕС свалих катализатора но пак си прави така се едно че работи на 3 цилиндъра по някога. в неделя тръгвам за морето и мисля да се отбия до хит-ко да я погледне.
Коментар
-
mitaka написа:skier написа:ДНЕС свалих катализатора но пак си прави така се едно че работи на 3 цилиндъра по някога. в неделя тръгвам за морето и мисля да се отбия до хит-ко да я погледне.brava 1.4 12v.sx
drive fast or go home
Коментар
-
skier написа:mitaka написа:skier написа:ДНЕС свалих катализатора но пак си прави така се едно 4е работи на 3 цилиндара по някога .в неделя трьгвам за морето и мисля да се отбия до хит-ко да я погледне.
Коментар
-
mitaka написа:skier написа:mitaka написа:skier написа:ДНЕС свалих катализатора но пак си прави така се едно че работи на 3 цилиндара по някога .в неделя тръгвам за морето и мисля да се отбия до хит-ко да я погледне.brava 1.4 12v.sx
drive fast or go home
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар