Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Добавка към двигателно масло "РЕСУРС"

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Добавка към двигателно масло "РЕСУРС"

Знаете ли нещо за тази Руска добавка на принципа на нанотехнологиите към двигателното масло?Ето и инфо за добавката: http://www.bg.smazka.ru/rem_res.shtmlКупих си я за 12лв. Довечера ще я налея в маслото и ще видим резултата. 159А4046- Този двигател толкова си може
    Fiat Tempra 1.8 SLX 159A4046 Нафърфорката

Преди около година, когато карах с минерално масло АЦ Делко си сипах в двигателя едно шишенце от това нещо... купих си го от МК33 за 10лв май... или 15... не си спомням точно.... ами... не мога да кажа нито нещо лошо, нито нещо хубаво... Както пише в инструкцията, оставих я да работи 20 или 30 минути по предписание на празен ход след сипването... и наистина като че ли оборотите се вдигнаха и двигателя заработи по-тихо... също така следващите 1000-1500км като погледнех през капачката за маслото разпределителния вал седеше омаслен независимо от това че е седяла ден-два... но... май толкова му беше животеца... някъде на 2000-я км разлика с преди това нямаше... Пък и като се позачетох в инструкцията на това "чудо", нещо може и да не съм разбрал, но там пишеше май по 1 шишенце от "чудото" на всеки литър масло в двигателя... т.е. май е трябвало да си сипя 3-4 шишенца от това... може и да бъркам, да не съм разбрал правилно де... Сега си карам с пълна синтетика Селениа Голд и съм изключително доволен от работата на двигателя... съвсем различно е!!! Е да, малко повече масло ми гори от колкото с минерално, но разликата си го заслужава... преди с т’ва АЦ Делко някъде на 7-8000км двигателя почваше да не държи низки обороти, а към 10-я ... не коментирам... Сменям маслото и нещата с работата на двигателя коренно се променят... Сега със Селенията съм на 11000км (ще го сменям тези дни), но няма никаква промяна в работата и звука... Доволен съм!
    Alfa 156 1.8 TS 16V 144hp
    --- в сърцето завинаги... ---
    Fiat Tipo 1.4 DGT karb. 78hp

Коментар

Working...
    X