Как са ви спирачките ? Като чукнете леко веднага ли кове , или натискате и педала потъва плавно и става твърд ?Мен ми се струва ,че ми е мек педала.Преди имах чуството ,че чукам леко и е ТУКАТ и забожда моцуната. При вас как е ?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Kъм хората с Пунто 1.1
Collapse
X
-
Зависи дали са ти регулирани задните накладки. При мене като не бяха регулирани и беше мек и хващаше доста надолу, а като са настроени има доста по малък ход до момента в който става твърд.http://www.000webhost.com/151472.html <- безплатен хостинг без реклами
Peugeot 206 1.4 Hdi 2005 Ex: PUNTO 1.3 16v MULTIJET
FIAT БРАВО 1.2 16v
ФИАТ БРАВО 1.6 16v - трагично размазано
FIAT Punto 99` 1.2 - втората; Ford Orion 1.8 D- първата
-
Здравейте,точно и аз исках да питам за спирачките.Смених жилата,но затегна едното колело,после го разхлабиха,но нещо не даржи ръчната на 100%,Вапроса ми е - на ръчната има една планка на коqто се задарят двете жила,сега тя е изместена спрямо оста на колата / едното жило е по опънато / и оттам няма правилен баланс на дисковете на ра4ната.Така ли трябва да е или са разменили двете жила - дясно и ляво и затова еднато колело хваща повече ,а другото почти не...чува. .Иначе педала е нормален и при натискане започва да става по твърд,но това е нормално. :D
Коментар
-
Здравейте,точно и аз исках да питам за спирачките.Смених жилата,но затегна едното колело,после го разхлабиха,но нещо не даржи ръчната на 100%,Вапроса ми е - на ръчната има една планка на коqто се задарят двете жила,сега тя е изместена спрямо оста на колата / едното жило е по опънато / и оттам няма правилен баланс на дисковете на ра4ната.Така ли трябва да е или са разменили двете жила - дясно и ляво и затова еднато колело хваща повече ,а другото почти не...чува. .Иначе педала е нормален и при натискане започва да става по твърд,но това е нормално. :D
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар