Интересуваме когато се подаде контакт трябва ли да свети лампата за бензина (нещо като диагностика). Останах почти без бензин а лампата не свети (трябва да свети на 7 л.) Как мога да разбера дали е изправна и ако не как се сменя.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Кога свети лампата за резерва на бензина
Collapse
X
-
Re: Кога свети лампата за резерва на бензина
fiat brava написа:Интересуваме когато се подаде контакт трябва ли да свети лампата за бензина (нещо като диагностика). Останах почти без бензин а лампата не свети (трябва да свети на 7 л.) Как мога да разбера дали е изправна и ако не как се сменя.Fiat Marea Weekend 1.6 16v SX '98г.
Lancia Dedra 1.6 91г.
Коментар
-
Темата малко се разшири та да кажа и аз .... имам темпра - виждал съм конструкцията на нивомера на бензина ... явно не много удачна конструкция и явно при новите модели не са я подобрили ... при мен на продължителен завой по наклон и половин резервоар да имам ../това са 30л./ идва момент в който лаппата пак светва .... А колега за твоя проблем - или лампата е изгоряла /на новите модели нямата ли бутон за проверка на лампите по таблото? / или нивомера ти не работи - проверява се с уред /омметър ..../Tempra 1.6 i.e. S Lybra 1.8 vvt lx 088 9 242 369
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар