Здравеите колеги,искам да попитам,тъй като на Браво-то смених обтегача на шоф. врата,обаче шплента който държи обтегача към купето е счупен и сега съм го хванал с един болт,обаче тракането е ужасяващо Въпроса ми е от къде мога да си го намеря,с какъв размер е точно и има ли нещо по специално при монтирането?Благодаря преварително на всички Снимка:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Шплент за обтегач на вратата (Браво)
Collapse
X
-
Що не се разходиш до някой магазин за строителни материали и елементи, в тях болтове и щпелнтове и гайки колкото и каквито искаш.Другия вариант е да се огледаш за някоя на части в твоя район.Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
(\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.
-
С болт не става. тоя шплент е кух и процепен, което ще рече че е нещо като пружина но радиална. По моргите ще се намери. Слага се с обикновено чукче 400 грама и при нужда малко масълце може и да се "благослови" няколко пъти за да влезе без да си удариш пръстите П.С.ако намериш от задна врата е по-добре ( по-малко ползван е). говоря за шплента. незнам дали обтегач от задна става на предна врата. Моите на бравото заминаха и двата сега съм с такива от брава( лично си ги сменях и стават), но шплентовете са еднакви за всички врати и модификации
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар