Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Ремонт или нов алтернатор за фиат пунто

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Ремонт или нов алтернатор за фиат пунто

Здравейте алтернатора на моят Пунто свърши лагерите блокираха да ги сменям ли ремонтира ли се алтернатора или нов защото сега като сменя лагерите още не съм го отварял но със сигурност колекторните пръстени ще са износени а те са комплект с ротора четките може би същи един нов четох че е 359 лева не знам стари по моргите Посъветвайте ме Благодаря Ви

Re: Ремонт или нов алтернатор за фиат пунто

Stauffenberg написа:
    Здравейте алтернатора на моят Пунто свърши лагерите блокираха да ги сменям ли ремонтира ли се алтернатора или нов защото сега като сменя лагерите още не съм го отварял но със сигурност колекторните пръстени ще са износени а те са комплект с ротора четките може би същи един нов четох че е 359 лева не знам стари по моргите Посъветвайте ме Благодаря Ви
    колега преди няколко месеца моето се намокри ииииии статорната намотка издаде багажа(сичко останало му е наред) намерих си друго за 85 лв. втора ръка тогава не ми се видя рентабилно защото за ремонт на моето му искаха 60-70 лв и реших да си зема другоиначе да ремонтират се
    Шофирай разумно, на пътя не си сам.
    Fiat Stilo Dynamic 1.6 16V 103hp Grigio Sassi
    Mercedes-Benz ACTROS 4141 - The big BOSS :D
    Forever in my heart: Fiat Punto II ELX 1.2i 60к ; MAN TGA 33.360 Blue Bird

Коментар

кола

с кой двител е това Пунтоне става ли Прунто Мк 1
      КЛЮЧАРА е тук – https://goo.gl/maps/GvEGbSeq7nk
      Пунто http://www.punto.mysteria.cz/puntoMk1/schema7.htm
      http://www.autoinfo24.ru/rukovodstva.../inomarki/fiat

Коментар

взмай си рециклирано с 1год гаранция за 150лв и си свиркай.това разбира се ако динамото е магнети марели

Коментар

Re: Ремонт или нов алтернатор за фиат пунто

Stauffenberg написа:
          Ремонта на моето динамо на ипсилона излезе 55 лева с труда, смяна на двата лагера, смяна на колектор и смяна на четки, кви 150 лева ще даваш за рециклирано. Дори да се окаже по скъпия усилен лагер на твоята цената ще се вдигне с 15 лева. А които ти каже че само четки не се сменят не му верваи
          Правило № 1- Нещо което работи не се пипа!!!
          Правило № 2- На майстори и наркОмани вяра да нямаш!
          Правило № 3- Винаги спазвай правило № 1

Коментар

Колега всички алтернатори могат да бъдат ремонтирани.Всеки елемент от него може да бъде заменен.За 150лв.може да стане чисто нов с качествени части. Успех.
            Fiat Stilo 1,9 jtd 115.Audi A4 AFN 110.Astra GTC 19 DTH 150 HP

Коментар

Ремонтирай го. Сменят се четки, колектор и лагери и става като ново.
              Основния закон на овчедушието е, че когато всеки си трае и се скатава, с течение на времето всички се оказват под ножа.

Коментар

ами че те нали ти дават чисто нов за тези пари

Коментар

Ба, ба, чакаи, за 150 нов, тои термостата е 100 лева камоли алтернатора, продават рециклирани за 150.
                  Правило № 1- Нещо което работи не се пипа!!!
                  Правило № 2- На майстори и наркОмани вяра да нямаш!
                  Правило № 3- Винаги спазвай правило № 1

Коментар

колектори се продават отделно и струват 4-5 кинта. Четки се продават във всеки ел магазин, намираш твоя размер и с поялника... Лагери от магазин за лагери се намират значително по-тънко. Обаче има една подробност, като блокират лагери и често или чупи корпуса или превърта в леглата, демек е много възможно от този алтернатор да не става вече нищо
                    Lancia Lybra'99 2.4 JTD - 135hp
                    Fiat Bravo'97 1,6 16v
                    Fiat Tempra'91 1,6 mono

Коментар

Working...
                    X