колата е Фиат Пунто МК2 1,2 8V скъсала се е при долния тампон (се едно е срязана с нош)някви идей от що се е получило и ако на някой му се намира случайно скорна кутия здрава или счупена (ама със здрав кожух) може да ми пише на ЛС или на тел: 0887 308 140
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Счупена скоростна кутия
Collapse
X
-
Счупена скоростна кутия
Шофирай разумно, на пътя не си сам.
Fiat Stilo Dynamic 1.6 16V 103hp Grigio Sassi
Mercedes-Benz ACTROS 4141 - The big BOSS :D
Forever in my heart: Fiat Punto II ELX 1.2i 60к ; MAN TGA 33.360 Blue BirdЕтикети: –
-
Удар? Ако не е при теб удара - при предишният собственик, и да е била спукана, в следствие на което от вибрациите се е скъсала? Или да си я давал на някой, който да я е ударил? Или шупла (много малко вероятно, като се има предвид че колата е на годинки...)"За да чуеш, трябва да мълчиш." (Оджиън)
Nissan Primera WP12 QR20DE, ГИ, '03
Tempra 1.6 (EX), Dedra 1.8/16V (R.I.P.), Delta 1.6/16V (R.I.P.), Astra X16XEL (EX)
-
Synthy написа:Удар? Ако не е при теб удара - при предишният собственик, и да е била спукана, в следствие на което от вибрациите се е скъсала? Или да си я давал на някой, който да я е ударил? Или шупла (много малко вероятно, като се има предвид че колата е на годинки...)Шофирай разумно, на пътя не си сам.
Forever in my heart: Fiat Punto II ELX 1.2i 60к ; MAN TGA 33.360 Blue Bird
Коментар
-
значи вече знам какво е със сигурност (почти го разглобих)значи капака на дифренциала (който е част от скоросната кутия) се е спукал и в последствие счупил пораженията са само по този капак а самия кожух на скоростите си е читав, само този капак (вътре в него стоят зъбчатките на дифренциала) е счупенприемам предложения за такъв капак снимки ще кача утре ПС: тампона си е здравШофирай разумно, на пътя не си сам.
Коментар
-
кола
Иди да го залепят ако не намериш друга кутия ако всичко си е там трябва да стане http://zavariavane.com/contact.php
Коментар
-
Re: кола
kluchar написа:Иди да го залепят ако не намериш друга кутия ако всичко си е там трябва да стане http://zavariavane.com/contact.phpШофирай разумно, на пътя не си сам.
Коментар
-
момчета нещата са по лоши от очакваното липсват парчетамай ще трябва друг кожух от този не става с заваряванеи имам питане на снимката на дефренциала на позиция 1 има зъбно колело а на позиция 2 няма не съм много в час ама не трябва ли и на позиция 2 да имаШофирай разумно, на пътя не си сам.
Коментар
-
а дали е възможно при счупването на това зъбно колело и от инерцията зъбното колело да е счупило капакаШофирай разумно, на пътя не си сам.
Коментар
-
Danchojn написа:Точно така е станало. Интересно, би трябвало да има и вътре в кутията нещо от него.Шофирай разумно, на пътя не си сам.
Коментар
-
Е никъде ли няма скорости, едва ли са повече от 150-200лв. Даже ми се струва много.Проверявал ли си - Асенси в красна поляна, Ники в Драгичево, Грака имаше едно пунто на части, Италянеца.Пък и тука в продава има поне 15 бр Пунто на части. на 1.1 СК не е ли същата?Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
(\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.
Коментар
-
S_BANKOV написа:Е никъде ли няма скорости, едва ли са повече от 150-200лв. Даже ми се струва много.Проверявал ли си - Асенси в красна поляна, Ники в Драгичево, Грака имаше едно пунто на части, Италянеца.Пък и тука в продава има поне 15 бр Пунто на части. на 1.1 СК не е ли същата?Шофирай разумно, на пътя не си сам.
Коментар
-
http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?t=63834 - Ники в Драгичевоhttp://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?t=66600 - ASENSI и двамата имат доста разглобени колиКара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
(\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар